Ποδόσφαιρο

Μουντιάλ 2022: Οι ιδανικές ενδεκάδες των Καπέλο και Σάκι!

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 - 14:18

Οι δύο θρυλικοί προπονητές επέλεξαν τις ιδανικές ενδεκάδες για το επερχόμενο Μουντιάλ, με έξι ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν και στις δύο ομάδες.

Μουντιάλ 2022: Οι ιδανικές ενδεκάδες των Καπέλο και Σάκι!

Η La Gazzetta Dello Sport ζήτησε από τους δύο θρυλικούς προπονητές να καταθέσουν την ιδανική ενδεκάδα του Μουντιάλ πριν από το Κατάρ 2022.

Υπάρχουν αρκετές κοινές επιλογές, καθώς αμφότεροι προτίμησαν τον τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, Τίμπο Κουρτουά, τον Βίρτζιαλ φαν Ντάικ και τον Τρεντ Αλεξάντερ Αρνολντ στην άμυνα, τον Κέβιν ντε Μπρόινε στην μεσαία γραμμή, αλλά και τους Κιλιάν Εμπαλέ και Καρίμ Μπενζεμά στην επίθεση.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες ουσιαστικές αλλαγές, με τον Σάκι να επιλέγει τον Ζάοα Κανσέλο ως αριστερό μπακ, αντί του Αλφόνο Ντέιβις του Καπέλο. Έχουν επίσης διαφορετικές ιδέες στη μεσαία γραμμή, όπου οι Κίμιχ και Πέδρι βρίσκονται στην ομάδα του Sacchi, ενώ ο Καπέλο προτίμησε τις… παλιοσειρές, Κασεμίρο και Μόντριτς.

Μπροστά, ο πρώην προπονητής της Αγγλίας επέλεξε τον Φιλ Φόντεν αφήνοντας στην άκρη τόσο τον Λέο Μέσι όσο και τον Κριστιάνο Ρονάλντο , ενώ ο Σάκι συμπεριέλαβε τον Αργεντινό στην επιθετική τριάδα.

Ενδεκάδα του Σάκι (4-3-1-2): Κουρτουά - Αλεξάντερ Αρνολντ, Κονατέ, φαν Ντάικ, Κανσέλο - ντε Μπρόινε, Κίμιχ, Πέδρι – Μέσι - Εμπαπέ, Μπενζεμά.

Ενδεκάδα του Καπέλο (4-3-3): Κουρτουά – Αλεξάντερ Αρνολντ, Μαρκίνιος, φαν Ντάικ, Ντέιβις - Ντε Μπρόινε, Κασεμίρο, Μόντριτς - Εμπαπέ, Μπενζεμά, Φόντεν

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr