Ποδόσφαιρο

«Τελειώνει» ο Ισμαέλ από την Μπεσίκτας

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 - 20:27

Η ήττα από την Χατάισπορ οδηγεί την τουρκική ομάδα στη λύση της συνεργασίας με τον 47χρονο προπονητή.

«Τελειώνει» ο Ισμαέλ από την Μπεσίκτας

Αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της συνεργασίας ανάμεσα στην Μπεσίκτας και τον Βαλεριέν Ισμαέλ. Η χθεσινή ήττα της ομάδας της Κωνσταντινούπολης από την Χατάισπορ (2-1) είναι όπως όλα δείχνουν το τελευταίο του ματς στον πάγκο της. Κι αυτό διότι το κλίμα στις σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Έτσι μετά από περίπου επτά μήνες στον πάγκο της, ο Γάλλος προπονητής αναμένεται να αποχωρήσει. Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, η κατάσταση είναι «έκρυθμη». Με τους τίτλους τέλους ανάμεσα στις δύο πλευρές να «πέφτουν» άμεσα. Ακόμη και μέσα στις επόμενες ώρες ίσως να ανακοινωθεί το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Βαλεριέν Ισμαέλ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπεσίκτας τον περασμένο Μάρτιο. Στο διάστημα που είναι στον πάγκο της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, την κοουτσάρισε για 19 ματς με απολογισμό 8 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και 3 ήττες.

Την περασμένη σεζόν η Μπεσίκτας τερμάτισε στην 6 θέση του τουρκικού πρωταθλήματος, ενώ φέτος βρίσκεται στο ίδιο σημείο του βαθμολογικού πίνακα, μετά από 11 αγωνιστικές. Αν και είναι μόλις 4 βαθμούς (σ.σ.: 19 με 23 πίσω από την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε), έχει ένα ματς παραπάνω. Επιπλέον έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι ματς. Επιπλέον, έχει τρία σερί ντέρμπι στην έδρα της χωρίς νίκη (Μπεσίκτας - Τραμπζονσπόρ 2-2, Μπεσίκτας - Φενέρμπαχτσε 0-0 και Μπεσίκτας - Μπασακσεχίρ 0-1).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr