Ποδόσφαιρο

Βιγιαρεάλ: Ο Κίκε Σετιέν διάδοχος του Έμερι [pics]

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 - 23:24

Το «κίτρινο υποβρύχιο» ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον 64χρονο Ισπανό προπονητή.

Βιγιαρεάλ: Ο Κίκε Σετιέν διάδοχος του Έμερι [pics]

Δεν άργησαν οι άνθρωποι της Βιγιαρεάλ να βρουν τον αντικαταστάτη του Ουνάι Έμερι. Το «κίτρινο υποβρύχιο» ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης το νέο του προπονητή. Επιμένοντας ισπανικά. Διότι τη θέση του Έμερι που «μετακόμισε» στην Αγγλία για να αναλάβει την Άστον Βίλα, πήρε ο Κίκε Σετιέν.

Ο 64χρονος πρώην τεχνικός της Μπέτις και της Μπαρτσελόνα. Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Σετιέν τα τελευταία δύο χρόνια δεν κάθισε σε κάποιον πάγκο. Δηλαδή μετά την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία των «blaugrana». Ο πολύπειρος Ισπανός προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο με τη Βιγιαρεάλ ως το καλοκαίρι του 2024. Είναι αυτός που θα την καθοδηγήσει φέτος, τόσο στην Ισπανία όσο και στο Conference League.

Στο παλμαρέ του έχει πολλές ομάδες που κοουτσάρισε. Πιο συγκεκριμένα έχει περάσει από την τεχνική ηγεσία των Ράσινγκ Σανταντέρ, Πόλι Εχίδο, Λογκρονιές, Λούγκο, Λας Πάλμας, Μπέτις και Μπαρτσελόνα. Το 2006 και για μερικούς μήνες ήταν ομοσπονδιακός προπονητής στην εθνική της Ισημερινής Γουινέας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr