Ποδόσφαιρο

Champions League: Εντυπωσιακές Μίλαν, Μπενφίκα και Παρί [vids]

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 - 23:53

Πανδαισία ποδοσφαίρου και «βροχή» από γκολ στη βραδιά. Σκόραρε ο Γιακουμάκης.

Champions League: Εντυπωσιακές Μίλαν, Μπενφίκα και Παρί [vids]

Η πρώτη ημέρα της 5ης αγωνιστικής, στη φάση των ομίλων του UEFA Champions League, προσέφερε πλούσιο θέαμα. Στα έξι βραδινά ματς της Τρίτης σημειώθηκαν 27 τέρματα. Αν προσθέσουμε τα 6 στα απογευματινά, το σύνολο 33! Εξαίρεση στη βραδιά το ματς στη Βεστφαλία, όπου Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Σίτι έμειναν στο 0-0. Ωστόσο, οι «πολίτες» άγγιξαν το γκολ στο 58'. Αλλά ο Μάχρεζ σε ένα ακόμα ματς δεν κατάφερε να σκοράρει από την «άσπρη βούλα», με τον Κόμπελ να αποκρούει.

Η Λειψία και η Μίλαν πέτυχαν πολύτιμες νίκες κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αντίστοιχα. Διότι αμφότερες έχουν αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα για να περάσουν στη φάση των «16». Καθώς την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν για δύο αποτελέσματα, αφού τους κάνει πλέον και η ισοπαλία. Η Μπενφίκα για σχεδόν μια ώρα ισοπέδωσε την Γιουβέντους που στο τέλος περιόρισε το εύρος της ήττας της.

Αντίθετα, η Παρί Σεν Ζερμέν ξέσπασε στην Μακάμπι Χάιφα και της έβαλε επτά γκολ. Όσον αφορά στο ματς της Γλασκώβης όπου η Σέλτικ έπαιξε το τελευταίο της χαρτί για να συνεχίσει στο Europa League, δεν τα κατάφερε. Αλλά ο Γιώργος Γιακουμάκης πέτυχε το γκολ των Κελτών.

Λειψία - Ρεάλ Μαδρίτης 3-2

(13' Γκβάρντιολ, 18' Ενκουνκού, 81' Βέρνερ- 44' Βινίσιους, 90'+4 πέν. Ροντρίγκο)

Μπενφίκα - Γιουβέντους 4-3

(17' Αντ. Σίλβα, 28' πέν. Ζοάο Μάριο, 35', 50' Ράφα Σίλβα - 21' Κεν, 77' Μίλικ, 79' ΜακΚίνι)

Ντόρτμουντ - Μάντσεστερ Σίτι 0-0

Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Μίλαν 0-4

(39' Γκαμπία, 49' Λεάο, 59' πέν. Ζιρού, 69' αυτ. Λιούμπιτσιτς)

Παρί Σεν Ζερμέν - Μακάμπι Χάιφα 7-2

(19' Μέσι, 32' Εμπαπέ, 35' Νεϊμάρ, 45' Μέσι, 64' Εμπαπέ, 67' αυτ. Γκόλντμπεργκ, 84' Σολέρ - 38', 50' Σεκ)

Σέλτικ - Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-1

(34' Γιακουμάκης - 58' Μούντρικ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr