Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Κύπρου: Η «Κυρία» με άνεση στους «16» [vid]

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 - 20:28

Η Ανόρθωση νίκησε 4-1 την ΠΑΕΕΚ στη Λευκωσίας και πέρασε στον επόμενο γύρο, όπου την περιμένει η Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Κύπελλο Κύπρου: Η «Κυρία» με άνεση στους «16» [vid]

«Παρέλαση» στο «Μακάρειο» της Λευκωσίας έκανε η Ανόρθωση, στην αναμέτρηση με την ΠΑΕΕΚ. Η ομάδα της Αμμοχώστου νίκησε 4-1 για την Α’ φάση του Κυπέλλου Κύπρου και πέρασε στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Η «Κυρία» στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Αν και ο Τσίσκο Μουνιόθ έκανε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της Ανόρθωσης, αυτό δεν αποτέλεσμα πρόβλημα για να φτάσει σε μια άνετη νίκη-πρόκριση κόντρα στην ΠΑΕΕΚ. Η «Κυρία» είχε από την αρχή του ματς τον έλεγχο. Στο 39' ο Ουάρντα σημάδεψε το δοκάρι. Παρ’ όλα αυτά, χρειάστηκε να περάσουν 45' για να πάρει το προβάδισμα. Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Κίκο εκτέλεσε φάουλ, ο Έλντερ Φερέιρα έπιασε την κεφαλιά και πέτυχε το 0-1.

Στο 55' η κάθετη πάσα του Ουάρντα βρήκε τον Φερέιρα και εκείνος πλάσαρε εύστοχα για το 0-2. Στο 72' ήταν η σειρά του Ράντονιτς να σκοράρει και να σημειώσει το 0-3. Επιπλέον, στο 72' ο Φερέιρα βρέθηκε σε θέση βολής μετά την πάσα του Ουάρντα και πέτυχε το 0-4. Η ομάδα της Κερύνειας κατάφερε να πετύχει το γκολ της... τιμής στο 80' με τον Οκκαρίδη, που διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

ΠΑΕΕΚ (Νικόλας Νικολάου): Ονησιφόρου, Φαν Μπλερκ (79' Τσολάκης), Οντέρα, Σμοβς, Λούβαρης, Πασιαρδής (57' Κουμή), Χρυσοστόμου, Αντωνίου (57' Ηροδότου), Μαλοκού (57' Ντα Σίλβα), Νικολεττίδης, Οκκαρίδης.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Τσίσκο Μουνιόθ): Κεραυνός, Παρούτης, Kορρέα, Αντωνιάδης, Κίκο (46' Κορέια), Χρυσοστόμου (66' Πάντσεον), Ιωάννου (66' Χριστοδουλόπουλος), Φερέιρα, Νινγκά (46' Ράντονιτς), Ουάρντα, Γουαρίς (46' Χριστοφή).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr