Ποδόσφαιρο

Youth League: Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Τρέντσιν, αλλά έχασε τον Φρόκου [vids]

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 - 23:24

Οι νεαροί «πράσινοι» νίκησαν 2-0 και έχουν προβάδισμα ενόψει ρεβάνς στη Σλοβακία. Ρήξη χιαστού υπέστη ο Λεάντρο Φρόκου.

Youth League: Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Τρέντσιν, αλλά έχασε τον Φρόκου [vids]

Νίκη με καθαρό σκορ και προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο του UEFA Youth League απέκτησε ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα Κ19 των «πράσινων» νίκησε 2-0 στη Λεωφόρο την Τρέντσιν και κρατά το εισιτήριο στα… χέρια της.

Ωστόσο η νίκη αυτή δεν πανηγυρίστηκε όπως θα ήθελαν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού». Διότι στο 70ό λεπτό τραυματίστηκε ο Λεάντρο Φρόκου. Ο 19χρονος μέσος με ρίζες από την Αλβανία αποχώρησε από το ματς και οι εξετάσεις έδειξαν πώς έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο!

Σε ό,τι αφορά το ματς, οι «πράσινοι» έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Τελικά η πίεση τους έφερε «καρπούς» στο 28'. Η σέντρα του Βολάκη ήταν ιδανική και ο Μπιλάλ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0).

Επιπλέον, στο 38' ήρθε και το δεύτερο γκολ της ομάδας Κ19 του «τριφυλλιού». Ο Φρόκου με δυνατό σουτ εκτός περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Τρέντσιν για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός είχε δύο δοκάρια. Καταρχάς με τον Μπιλάλ στο 51' και προς το τέλος του ματς με τον Κάτρη. Αντίθετα, η Τρέντσιν δεν κατάφερε να κάνει κάτι παραπάνω και στο 69' έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Γκάιντος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κ19: Παναγάκος, Τσέβας, Παυλάκης, Προδρομίτης, Κυριόπουλος (87' Νότας), Φρόκου (71' Σπαθάρης), Μπιλάλ (90' Νταμπίζας), Καλοσκάμης, Βολάκης (90' Καλός), Συμεωνίδης, Φικάι (71' Κάτρης).

ΤΡΕΝΤΣΙΝ Κ19: Σλάβιτσεκ, Μιτσούντα, Σέμπεν, Ντανιχέλ, Χολί, Γκάιντος, Μπεντνάρ (90' Φιάλα), Μούρκο (72' Σκουλτέτι), Πρέκοπ, Χαϊγιόφσκι (85' Τσούλεν), Πραζένκα (45' Ζαβάκι).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.