Ποδόσφαιρο

Μπεσίκτας: Τα ηνία στον Σενιόλ Γκιουνές

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 - 00:23

Μετά την απόκτηση του Βαλεριέν Ισμαέλ, οι «μαύροι αετοί» είναι κοντά στον 70χρονο προπονητή.

Μπεσίκτας: Τα ηνία στον Σενιόλ Γκιουνές

Τρία χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Μπεσίκτας, ο Σενιόλ Γκιουνές ετοιμάζεται να επιστρέψει στον πάγκο της. Μετά την απόλυση του Γάλλου Βαλεριέν Ισμαέλ, όλα δείχνουν πώς ο 70χρονος προπονητής θα τον διαδεχθεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Fanatik», όλα δείχνουν πώς ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας θα κάτσει ξανά στον πάγκο των «μαύρων αετών».

Υπό τη δική του καθοδήγηση, την τετραετία 2015-19, η Μπεσίκτας κατέκτησε δύο πρωταθλήματα. Ειδικότερα αυτά ήταν back to back, τη διετία 2015-17. Στο διάστημα που ήταν στον πάγκο της, είχε 116 νίκες σε 199 ματς.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Τουρκία, ο Γκιουνές θα υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια τα προσεχή 24ωρα. Στην εθνική Τουρκίας ο Σενιόλ Γκιουνές είχε 32 ματς με απολογισμό 15 νίκες, 10 ισοπαλίες και 7 ήττες. Τώρα επιστρέφει στην Μπεσίκτας με στόχο να την βοηθήσει να ανακάμψει. Κυρίως, όμως, να ξαναμπεί δυναμικά στη «μάχη» του τίτλου, καθώς βαθμολογικά είναι μόλις στο -4 από την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr