Ποδόσφαιρο

Europa League: Υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες [vids]

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 - 00:44

Σε τέσσερις ομίλους ξεκαθάρισε η πρωτιά, ενώ ακόμα είναι ανοικτά ορισμένα εισιτήρια. Στο Conference League συνεχίζει η ΑΕΚ Λάρνακας.

Europa League: Υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες [vids]

Η 5η αγωνιστική στους ομίλους της δεύτερης, τη τάξει, ευρωπαϊκής διοργάνωσης ολοκληρώθηκε. Αρκετά θέματα έχουν ξεκαθαρίσει, πολλά είναι ανοικτά, όμως υπάρχουν και δεδομένα. Εκτός από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη συνέχεια, η ΑΕΚ Λάρνακας πήρε το εισιτήριο για το Conference League. Η PSV προκρίθηκε μετά την Άρσεναλ που θέλει νίκη για να κατακτήσει και μαθηματικά την πρώτη θέση. Στο δεύτερο, Φενέρμπαχτσε και Ρεν θα «μονομαχήσουν» ως το φινάλε για την πρωτιά.

Η Ρόμα έμεινε «ζωντανή» στο κόλπο της πρόκρισης, πίσω από την Μπέτις που είναι οριστικά πρώτη στον τρίτο. Επίσης, πέρασε η Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ και έχει αβαντάζ η Ουνιόν Βερολίνου. Στον πέμπτο όμιλο η πρώτη θέση θα κριθεί ανάμεσα σε Σοσιεδάδ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την τελευταία αγωνιστική. Οι Βάσκοι, πάντως, παίζουν για δύο αποτελέσματα. Στον έκτο έχουν προβάδισμα Λάτσιο και Στουρμ Γκρατς, αλλά τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο. Στο έβδομο θα γίνει «μάχη» ανάμεσα σε Καραμπάχ και Ναντ για τη συνέχεια, ενώ στο όγδοο είναι όλα ανοικτά τόσο για τη δεύτερη όσο και την τρίτη θέση ανάμεσα σε Μονακό, Τραμπζονσπόρ και Ερυθρό Αστέρα.

ΑΕΚ Λάρνακας - Ντιναμό Κιέβου 3-3

Ζυρίχη - Μπόντο/Γκλιμτ 2-1

Λάτσιο - Μίντιλαντ 2-1

Λουντογκόρετς - Μπέτις 0-1

Μάλμε - Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ 0-2

Ουνιόν Βερολίνου - Μπράγκα 1-0

Αϊντχόφεν - Άρσεναλ 2-0

Φενέρμπαχτσε - Ρεν 3-3

Ελσίνκι - Ρόμα 1-2

Ερυθρός Αστέρας - Τραμπζονσπόρ 2-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σέριφ Τίρασπολ 3-0

Ναντ - Καραμπάχ 2-1

Ομόνοια - Σοσιεδάδ 0-2

Στουρμ Γκρατς - Φέγενορντ 1-0

Φερεντσβάρος - Μονακό 1-1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr