Ποδόσφαιρο

Conference League: Μόνο η Γουέστ Χαμ το απόλυτο! [vids]

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 - 00:59

Η αγγλική ομάδα έκανε το «5/5», σε αντίθεση με τη Βιγιαρεάλ που «γκέλαρε». Διεκόπη το ματς Μπαλκάνι-Κολωνία και το αποτέλεσμα θα παίξει ρόλο στην υπόθεση της πρόκρισης

Conference League: Μόνο η Γουέστ Χαμ το απόλυτο! [vids]

Σίγουρα υπάρχουν ακόμα ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί μετά την 5η αγωνιστική στην τρίτη, τη τάξει, ευρωπαϊκή διοργάνωση. Όμως υπάρχουν και περιπτώσεις που τα πράγματα ξεκαθάρισαν. Όπως και να έχει, μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων και υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες. Ας τις βάλουμε σε μια σειρά.

Στον πρώτο όμιλο, ανοικτή είναι η πρώτη θέση μιας και ισοβαθμούν Μπασακσεχίρ και Φιορεντίνα, με τους Τούρκους να έχουν το αβαντάζ. Στο δεύτερη η Γουέστ Χαμ ήταν η μοναδική ομάδα με 5/5 στο θεσμό. Όσο αφορά στη δεύτερη θέση, όμως, Σίλκεμποργκ και Άντερλεχτ θα «μονομαχήσουν» μεταξύ τους. Στον τρίτο έσπασε το απόλυτο της Βιγιαρεάλ με τις Λεχ Πόζναν και Χαποέλ Μπερ Σεβά θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση. Στο τέταρτο διεκόπη λόγω κακών καιρικών συνθηκών το ματς Κολωνία-Σλοβάτσκο και το αποτέλεσμά του θα καθορίσει τη δεδομένα για την 6η αγωνιστική.

Εν συνεχεία, στον 5ο όμιλο Άλκμααρ και Ντνίπρο διεκδικούν την πρωτιά. Στον έκτο, η Τζουργκάρντεν έκανε μεγάλη ανατροπή και πέρασε στους «16», αφήνοντας ανοικτή την… πόρτα για Μόλντε και Γάνδη. Η Σίβασπορ πέρασε από τους ομίλους, αλλά δεν ξέρει ακόμα τη θέση της, με τις Κλουζ και Σλάβια Πράγας να διεκδικούν το άλλο εισιτήρια. Επιπλέον, στο 8ο όμιλο όλα θα κριθούν στο φινάλε, καθώς τα πάντα είναι πιθανά.

Άντερλεχτ-Στεάουα Βουκουρεστίου 2-2

Αούστρια Βιέννης-Λεχ Πόζναν 1-1

Βαντούζ-Αλκμάαρ 1-2

Βιγιαρεάλ-Χαποέλ Μπερ Σεβά 2-2

Νις-Παρτιζάν 2-1

Φιορεντίνα-Μπασακσεχίρ 2-1

Βασιλεία-Ζαλγκίρις 2-2

Γουέστ Χαμ-Σίλκεμποργκ 1-0

Μόλντε-Τζουργκάρντεν 2-3

Σάμροκ Ρόβερς-Γάνδη 1-1

Σίβασπορ-Κλουζ 3-0

Σλόβαν Μπρατισλάβας-Πιούνικ 2-1

Χαρτς-RFS 2-1

Ντνίπρο-Απόλλων Λεμεσού 1-0

Μπαλκάνι-Σλάβια Πράγας 0-1

Σλοβάτσκο-Κολωνία διεκόπη λόγω κακών καιρικών συνθηκών

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr