Ποδόσφαιρο

Serie A: Χωρίς φρένα η Νάπολι, 4-0 την Σασουόλο (vid)

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 - 20:27

Η καταπληκτική φέτος Νάπολι νίκησε με το ευρύ 4-0 την Σασουόλιοστο “Ντιέγκο Μαραντόνα” και διατήρησε το αήττητο, φτάνοντας τις 10 νίκες (έχει και δυο ισοπαλίες).

Serie A: Χωρίς φρένα η Νάπολι, 4-0 την Σασουόλο (vid)

Οι ναπολιτάνοι ήταν από το ξεκίνημα του παιχνιδιού αποφασισμένοι να μην δώσουν δικαιώματα αμφισβήτησης της υπεροχής τους και από την στιγμή που προηγήθηκαν μόλις στα πέντε πρώτα λεπτά, απώλεσαν κάθε ίχνος άγχους στήνοντας… πάρτι στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Μια εβδομάδα μετά την γκολάρα που πέτυχε στην έδρα της Ρόμα, ο Βικτορ Οσιμέν σημείωσε χατ-τρικ (4′, 19′, 71′). Την ίδια στιγμή, ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια είχε τις ασίστ στα δυο πρώτα γκολ των “παρτενοπέι”, ενώ ήταν αυτός που έκανε και το 3-0.

Αυτή ήταν η όγδοη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα για την πρωτοπόρο ενώ αν συμπεριλάβει κάποιος και τα ματς του Champions League, τρέχει ένα εκπληκτικό σερί 13 νικών σε όλες τις διοργανώσεις (σε πέντε από αυτές έχει πετύχει τουλάχιστον τέσσερα γκολ)!

ΝΑΠΟΛΙ: Μέρετ, Ντι Λορέντσο (79' Τζανόλι), Ζεσούς, Κιμ, Ρούι, Ανγκισά (56' Εντομπελέ), Λομπότκα (79' Ντέμε), Ζιελίνσκι (56' Ελμάς), Λοσάνο, Όσιμεν, Κβαρατσχέλια (71' Ρασπαντόρι)

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Τόλζαν, Έρλικ, Φεράρι, Ροζέριο, Φρατέζι (86' Αρουί), Λόπες (80' Ομπιάνγκ), Θόρσβεντ (65' Ενρίκε), Σέιδε (46' Τραορέ), Πιναμόντι (65' Μαρτίνες), Λαουριέντε

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr