Ποδόσφαιρο

Premier League: Πεντάρα η Άρσεναλ, στην 5άδα η Γιουνάιτεντ [vids]

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 - 20:17

Η ομάδα του Αρτέτα επέστρεψε στην κορυφή, ενώ εκείνη του Μάντσεστερ είναι στο -3 από την τριάδα με ματς λιγότερο.

Premier League: Πεντάρα η Άρσεναλ, στην 5άδα η Γιουνάιτεντ [vids]

Την 10η της νίκη σε 12 ματς πέτυχε η Άρσεναλ. Λίγα 24ωρα μετά την ήττα στην Ολλανδία από την Αϊντχόφεν, οι «Gunners» νίκησαν 5-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Λονδίνο. Ένα αποτέλεσμα που τους έφερε ξανά στην κορυφή της Premier League. Με την Άρσεναλ να προηγείται νωρίς στο ματς, στο 5ο λεπτό (1-0). Η ομάδα του Κούπερ άντεξε την πίεση στο πρώτο 45λεπτο, που έληξε 1-0 υπέρ των πρωτοπόρων του αγγλικού πρωταθλήματος.

Όμως, στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Αρτέτα ήταν κυριαρχικοί. Με τον Νέλσον μέσα σε τρία λεπτά (49'-52') να σκοράρει δύο φορές και το σκορ να γίνεται 3-0. Στο 57' έδωσε την ασίστ στον Πάρτεϊ για το 4-0, για να διαμορφώσει ο Όντεγκαρντ στο 78' το τελικό 5-0. Με την Άρσεναλ να είναι πλέον στο +2 από την Μάντσεστερ Σίτι (σ.σ. 31 με 29).

Στο «Old Trafford» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 1-0 την Γουέστ Χαμ. Οι παίκτες του Τεν Χάαγκ είχαν από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά κατάφεραν να σκοράρουν μόλις μία φορά. Το γκολ για τους «κόκκινους διαβόλους» ήρθε στο 38'. Σέντρα από τον Έρικσεν, κεφαλιά από τον Ράσφορντ και 1-0. Στο δεύτερο μέρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο απείλησε αρκετά, αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος του, για να αυξήσει το σκορ της ομάδας του Μάντσεστερ.

Όμως, το ματς έγινε γκραν γκινιόλ στο φινάλε. Με τον Ντε Χέα να αναδεικνύεται MVP του ματς. Στο 83' απέκρουσε την κεφαλιά του Ζουμά. Στο 90'+3 οι αμυντικοί έκοψαν τον Μπόουεν την τελευταία στιγμή, ενώ στο 90'+4 μια ακόμη επέμβαση του Ισπανού γκολκίπερ στο σουτ του Ράις. Ενδιάμεσα, στο 87' ο Φρεντ με κεφαλιά σημάδεψε το δεξί δοκάρι!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr