Ποδόσφαιρο

ΚΥΠΡΟΣ: Θρίαμβος για ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ Λάρνακας [vids]

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 - 21:53

Οι «γαλαζοκίτρινοι» νίκησαν με buzzer beater τον Απόλλωνα στο «Τσίρειο», ενώ η ομάδα της Λάρνακας πέτυχε ευρεία νίκη.

ΚΥΠΡΟΣ: Θρίαμβος για ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ Λάρνακας [vids]

Το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής στο «Τσίρειο» στάδιο της Λεμεσού είχε έναν πολύ μεγάλο νικητή. Πιο σωστά, έναν θριαμβευτή. Ο ΑΠΟΕΛ του Βλάνταν Μιλόγεβιτς νίκησε 1-0 με buzzer beater από τον Μαρκίνιος. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Μπήκε στο ματς στο 80', κέρδισε πέναλτι στο 90'+3 μετά την ανατροπή του από τον Μαυρία.

Επιπλέον, στο 90'+5 έστησε την μπάλα στην «άσπρη βούλα» και σημάδεψε σωστά, σημειώνοντας το «χρυσό» γκολ της αναμέτρησης. Το ματς ήταν αμφίρροπο. Με αρκετές φάσεις, ένα δοκάρι για κάθε ομάδα και τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν ένα μεγάλο «διπλό». Στο 58' ο Ντάλσιο έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Γιοβάνοβιτς. Επιπλέον, στο 90' ο Χαμάς έκανε τη σέντρα, ο Πίττας έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο αυτή σταμάτησε στο δοκάρι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ (Νταβίντ Καταλά): Α. Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας, Β. Γιοβάνοβιτς, Αρτυματάς (60' Αλεσάμι), Χαμάς, Ρέθιο (60' Σαχάρ), Κολ, Ίλιεφ (60' Νταμπό), Ζράντι (70' Ντιγκίνι), Βα (85' Χέντι), Πίττας.

ΑΠΟΕΛ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Mπέλετς, Σούσιτς, Ντβάλι, Κρέσπο, Φεράρι, Δώνης (90'+3 Σατσιάς), Νταουσβίλι (46' Βιγιαφάνιες), Σαρφό, Εφραίμ (80' Μαρκίνιος), Ντάλσιο, Μάγκλιτσα (70' Ηλία).

Στην «Arena» της Λάρνακας η ΑΕΚ με τον Όρμι Άλτμαν να πετυχαίνει χατ-τρικ, επικράτησε 4-0 της Καρμιώτισσας. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του ματς να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί. Ο Ισραηλινός πέτυχε γκολ στο 1' (σ.σ.: στα 25''), το 18' και το 61'. Με το τρίτο γκολ να έρχεται με πέναλτι που υποδείχθηκε μετά από χέρι του Μαλόν και έλεγχο της φάσης από το VAR. Στο 90'+4 ο Λόπες τροφοδότησε τον Γκιούρτσο που είχε μπει στο ματς στο 75' και ο τελευταίος διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ(Χοσέ Λουίς Όλτρα): Πίριτς, Κάσας, Γκονθάλεθ, Μιλίτσεβιτς (86' Μιλίτσεβιτς), Γκαρθία, Λέντες, Μάμας (64' Πονς), Ναούμ (75' Γκιούρτσο), Άλτμαν (64' Φαράζ), Ασάντε (75' Λόπες), Ρόμο.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Αλεξάντρ Κχάτσκεβιτς): Κνόμπλοχ, Μεντιμόρετς, Μαλόν (69' Τζανακάκης), Χούμποτσαν, Σελούτσκα, Ντούμπια (69' Ανδρονίκου), Ελ Αλουχί, Κουλιμπαλί, Αβραάμ, Μπεν Σαλάμ (46' Πονστάφσκι), Σελάγια (69' Ντούρις).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr