Ποδόσφαιρο

Bundesliga: Ανατροπή κορυφής για Ουνιόν, στην 3άδα η Φράιμπουργκ [vids]

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 - 23:23

Με ανατροπή ξανά πρώτη η ομάδα του Βερολίνου. Σπουδαίο «διπλό» για την ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ.

Bundesliga: Ανατροπή κορυφής για Ουνιόν, στην 3άδα η Φράιμπουργκ [vids]

Η εξαιρετική πορεία της Ουνιόν φέτος συνεχίστηκε και τη 12η αγωνιστική. Ο σύλλογος του Βερολίνου δείχνει πώς αντέχει την πίεση και συνεχίζει να είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογία στη Γερμανία. Μια ακόμη νίκη, αυτή τη φορά όμως με ανατροπή. Διότι η Γκλάντμπαχ προηγήθηκε με τον Ελβίντι, λίγο μετά τη μισή ώρα στο ματς (33', 0-1). Οι παίκτες του Ουρς Φίσερ, ωστόσο, έχουν αποκτήσει νοοτροπία νικητή. Στο 79' ισοφάρισαν με τον Μπέχρενς και στο 90'+7 ο Ντοέκι διαμόρφωσε το τελικό 2-1 με buzzer beater. Βέβαια, η Ουνιόν είχε δύο ακόμη γκολ με τον Μπέκερ (29') και τον Τρίμελ (86'), αλλά ακυρώθηκαν μετά τον έλεγχο από το VAR.

Στην πρώτη τριάδα επέστρεψε και η Φράιμπουργκ. Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Σάλκε. Τρίποντο με σκορ 2-0. Με κορυφαίο και πρωταγωνιστή τον Γκρίφο. Άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45'+1), ενώ με πέναλτι στο 61' διαμόρφωσε το τελικό σκορ που την ανέβασε στην 3η θέση, στο -2 από την Ουνιόν και το -1 από την Μπάγερν Μονάχου.

Όσον αφορά στο ματς της Κολωνίας με την Χοφενχάιμ, οι γηπεδούχοι έδειξαν κουρασμένοι από το ματς της Παρασκευής με την Σλοβάτσκο. Με αποτέλεσμα να μείνουν στο 1-1 με την Χοφενχάιμ στην έδρα τους. Μπήκαν δυνατά στον αγώνα και στο 13' προηγήθηκαν με τον Κάιντζ. Αλλά πριν λήξει το ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα. Στο 36' ήταν ο Μπρουν Λάρσεν που διαμόρφωσε το 1-1. Η Χοφενχάιμ έμεινε με δέκα παίκτες στο 87', μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κάμπακ, αλλά κράτησε την ισοπαλία και τον πόντο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr