Ποδόσφαιρο

Serie A: Η Αταλάντα δεύτερη - «Γκέλα» της Μίλαν [vids]

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 - 23:46

«Φρένο» στην πορεία της Μίλαν έβαλε η Τορίνο κι έτσι οι «μπεργκαμάσκι» τους προσπέρασαν, μετά το «διπλό» με την Έμπολι.

Serie A: Η Αταλάντα δεύτερη - «Γκέλα» της Μίλαν [vids]

Όλοι «δούλεψαν» για την Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» απέκτησαν διαφορά 5 βαθμών στη «μάχη» για το ιταλικό πρωτάθλημα. Διότι η Μίλαν που την καταδίωκε σε απόσταση… βολής, έκανε «στάση» στο Τορίνο. Η «γκρανάτα» επικράτησε 2-1 της Μίλαν. Με την Αταλάντα να είναι κερδισμένη, καθώς πέρασε από την έδρα της Έμπολι, προσπέρασε τους «ροσονέρι» και είναι πλέον δεύτερη.

Αλλά δεν ήταν μόνο η Μίλαν που «γκέλαρε»! Αποτυχία είχε και η Λάτσιο, εντός έδρας, με την Σαλερνιτάνα. Σε ένα ματς που προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δέχθηκε τρία γκολ στο δεύτερο. Επιπλέον, μεγάλη νίκη πήρε και η Φιορεντίνα. Στο ματς με την Σπέτσια όπου ο Δημήτρης Νικολάου ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Ο Έλληνας αμυντικός αποβλήθηκε στο 82' για χτύπημα στον Καμπράλ, σε μια φάση που η απόφαση ήρθε μετά τον έλεγχο της φάσης από το VAR.

Έμπολι - Αταλάντα 0-2

(32' Χάτεμπεερ, 59' Λούκμαν)

Kρεμονέζε - Ουντινέζε 0-0

Σπέτσια - Φιορεντίνα 1-2

(35' Ενζολά - 14' Μιλένκοβιτς, 90' Καμπράλ)

Λάτσιο - Σαλερνιτάνα 1-3

(41' Ζακάκι - 51' Καντρέβα, 68' Φάτζιο, 76' Ντιά)

Τορίνο - Μίλαν 2-1

(35' Ντζίντζι, 37' Μίραντσουκ - 67' Μεσσίας)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr