Ποδόσφαιρο

La Liga: Έδωσε… δικαιώματα η Ρεάλ - Μεγάλες νίκες για Αθλέτικ και Μπέτις [vids]

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 - 00:18

Νέα εντός έδρας ισοπαλία των Μαδριλένων, στο +1 από την Μπαρτσελόνα και νέο ενδιαφέρον στο ισπανικό πρωτάθλημα.

La Liga: Έδωσε… δικαιώματα η Ρεάλ - Μεγάλες νίκες για Αθλέτικ και Μπέτις [vids]

Τα δεδομένα αλλάζουν αγωνιστική με αγωνιστική στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η Ρεάλ με νέα εντός έδρας απώλεια βαθμών, έχασε το αβαντάζ των τριών πόντων που είχε από την Μπαρτσελόνα. Μια ακόμη εντός έδρας ισοπαλία, αυτή τη φορά με την Τζιρόνα. Η ομάδα από την Καταλωνία «έκοψε» δύο βαθμούς από τους πρωταθλητές Ισπανίας. Σε ένα ματς όπου ο Τόνι Κρος αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Στους μεγάλους κερδισμένους της αγωνιστικής ήταν τόσο η Μπιλμπάο όσο και η Μπέτις. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε επικράτησε 1-0 στο «San Mames» της Βιγιαρεάλ και ανέβηκε στην 6η θέση, βάζοντας τέλος στο σερί των ματς χωρίς νίκη. Επίσης, τεράστιο «τρίποντο» στο Σαν Σεμπαστιάν κατέκτησε η Μπέτις. Οι «βερδιμπλάνκος» με δύο γκολ στο φινάλε, νίκησαν την Σοσιεδάδ και έπιασαν την Ατλέτικο Μαδρίτης στην 3η θέση.

Οσασούνα - Βαγιαδολίδ 2-0

(13' πέν. Άβιλα, 19' Μόι Γκόμες)

Ρεάλ Μαδρίτης - Τζιρόνα 1-1

(70' Βινίσιους Τζούνιορ - 80' πέν. Στουάνι)

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Βιγιαρεάλ 1-0

(59' Ιν. Γουίλιαμς)

Σοσιεδάδ - Μπέτις 0-2

(86' Κρουζ, 90'+3 Μπ. Ιγκλέσιας)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr