Ποδόσφαιρο

Ο Άρης Λεμεσού στο «κυνήγι» της Πάφου [vids]

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 - 21:14

Νίκησε 2-1 τη Δόξα Κατωκοπιάς και παρέμεινε στο -2 από την πρωτοπόρο. Πολύτιμο τρίποντο για την Ομόνοια, 2-0 την Ανόρθωση.

Ο Άρης Λεμεσού στο «κυνήγι» της Πάφου [vids]

Σε κοντινή απόσταση από την πρωτοπόρο Πάφο παρέμεινε, μετά την 9η αγωνιστική στο κυπριακό πρωτάθλημα, ο Άρης Λεμεσού. Η ομάδα του Σπιλέφσκι έκανε το 4/4 εκτός έδρας στη φετινή Α’ Κύπρου. Κομβικό σημείο στο ματς ήταν η αποβολή του Μεσέν στο 50' για την ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς.

Η ομάδα της Λεμεσού έχει το απόλυτο εκτός έδρας

Ο Άρης κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη του επίθεση στο ματς. Πιο συγκεκριμένα στο 9' ο Στρούσκι πλάσαρε εύστοχα τον Σισκόφσκι (0-1). Παρόλα αυτά, η Δόξα αντέδρασε άμεσα. Με αποτέλεσμα να φέρει το ματς στα ίσα, στο 21'. Εκτέλεση φάουλ του Ιωσηφίδη, γυριστή κεφαλιά του Σόμπτσικ και 1-1. Στο 47' ο Μεσέν απομάκρυνε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Μπένγκτσον. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR και καταλογίστηκε πέναλτι, για χέρι του αμυντικού της Δόξας. Επιπλέον, έδωσε κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή της ομάδας της Κατωκοπιάς. Ο Κακόριν εκτέλεσε την «εσχάτη των ποινών», όμως ο Σισκόφσκι έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε!

Ο Άρης με το αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσε. Είχε φάσεις. Τελικά κατάφερε να πετύχει το δεύτερο γκολ που του έδωσε τη νίκη. Στο 69', μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπρόρσον με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το 1-2.

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ (Ρικάρντο Σέου): Σισκόφσκι, Αντενόν, Μεσέν, Καραμανώλης (73' Ρονταγέγκα), Κοβάσεβιτς, Βαγιέχο, Ίλιτς (78' Φαουάζ), Μπένι (73' Ασαμόα), Μέσκα, Σόμπτσικ (78' Τιντζιανί), Ιωσηφίδης (54' Τραϊτσέφσκι).

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Μποακί, Μπρόρσον, Μουσούντα, Καζού, Σόκε, Στρούσκι (63' Σπόλιαριτς), Μπαμπίκα (67' Ντζαβέ), Μπένγκτσον (67' Μαγιαμπέλα), Στεπίνσκι (63' Σικόρσκι), Κακόριν (80' Μπράουν).

Με τη σφραγίδα του Παπουλή

Στο ντέρμπι του «ΓΣΠ» η Ομόνοια νίκησε 2-0 την Ανόρθωση και έβαλε τέλος στο σερί των τριών που μετρούσε. Οι «τριφυλλοφόροι» κατάφεραν να σκοράρουν τόσο στο φινάλε του πρώτου όσο και στο αντίστοιχο του δευτέρου 45λεπτου. Από την άλλη, το σωματείο της Αμμοχώστου είχαν την τεράστια ευκαιρία να φέρει στο ματς στα ίσα, στο 71'. Ωστόσο, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αστόχησε σε κενό τέρμα και δεν πέτυχε το 1-1. Κάθετη πάσα του Παπουλή στον Μπρούνο που βρέθηκε πλάσαρε εύστοχα τον Λόρια για το 1-0. Επιπλέον, στο 86' ο Μπέζους με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Παπουλή που κατέβασε την μπάλα και με δυνατό σουτ, νίκησε εκ νέου τον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης για το τελικό 2-0.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Γιανίκ Φερέρα): Ουζόχο, Κίτσος, Μίλετιτς, Γιούστε, Λέτσγιακς, Κούσουλος (67' Χαραλάμπους), Κασάμα, Μπρούνο (89' Παναγιώτου), Λοΐζου (89' Χούπερ), Παπουλής (67' Μπέζους), Ανσαριφάρντ (77' Κακουλλής).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Τσίσκο Μουνιόθ): Λόρια, Αντωνίου (46' Φερέιρα), Χαρογιάν, Παϊσίνιο, Κίκο, Σάμπο (68' Χριστοφή) Πάντσεον (77' Ιωάννου), Χριστοδουλόπουλος (77' Χρυσοστόμου), Κορέια, Ουάρντα, Νινγκά (68' Ράντονιτς).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr