Ποδόσφαιρο

Ο Στέφανο Πιόλι ανανέωσε με την Μίλαν ως το 2025 [vid]

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 - 22:26

Οι «ροσονέρι» ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας με τον 57χρονο τεχνικό που ήδη έκλεισε 3 χρόνια στον πάγκο τους.

Ο Στέφανο Πιόλι ανανέωσε με την Μίλαν ως το 2025 [vid]

Μια σημαντική εξέλιξη για την Μίλαν. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας επέκτεινε για άλλα 3 χρόνια τη συνεργασία της με τον Στέφανο Πιόλι. Ο Ιταλός προπονητής που πέρσι την οδήγησε ξανά στον τίτλο μετά από αρκετά χρόνια, ήδη έχει συμπληρώσει τρία χρόνια στον πάγκο των «ροσονέρι». Από τον Οκτώβριο του 2019 ο 57χρονος κόουτς είναι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Μιλάνου.

Μιας και ο Στέφανο Πιόλι θα κάθεται στον πάγκο των πρωταθλητών Ιταλίας ως το καλοκαίρι του 2025. Η Μίλαν ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Ιταλό προπονητή. Ήταν το πρώτο πρωτάθλημα του Πιόλι στην προπονητική του καριέρα. Είναι χαρακτηριστικό πώς με τον τίτλο που κατέκτησε την περασμένη σεζόν, αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς.

Η Μίλαν έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας με τον 57χρονο προπονητή που φέτος οδηγεί τη Μίλαν στην επόμενη φάση του Champions League, ενώ και στο πρωτάθλημα την έχει ψηλά στη βαθμολογία. Παρά τη χθεσινή ήττα στο Τορίνο από την «γκρανάτα», αποτέλεσμα που την έριξε την 3η θέση της Serie A.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr