Ποδόσφαιρο

Η Ρόμα πάτησε στην 4άδα [vids]

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 - 23:31

«Διπλό» με ανατροπή στη Βερόνα και μέσα στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τη Μπολόνια.

Η Ρόμα πάτησε στην 4άδα [vids]

Επιστροφή στις νίκες για τη Ρόμα. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πέρασε νικηφόρα από τη Μπολόνια, νικώντας 3-1 την τοπική ομάδα. Ένα «διπλό» με ανατροπή, καθώς η Ελλάς προηγήθηκε στο σκορ, αλλά οι «τζιαλορόσι» το γύρισαν. Με το πρόσωπο του ματς να είναι ο Πάβελ Νταβίντοβιτς της Βερόνα. Αρχικά διότι στο 26' πέτυχε το γκολ και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους (1-0). Ωστόσο στο 36' είδε την κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό χτύπημα στον Τζανιόλο και άφησε την Ελλάς με παίκτη λιγότερο για σχεδόν μια ώρα.

Έτσι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, οι Ρωμαίοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και ισοφάρισαν. Κλέψιμο του Μαντί Καμαρά, πάσα στον Άμπραχαμ που σημάδεψε το δοκάρι για να πάρει ο Τζανιόλο το «ριμπάουντ» για το 1-1 (45'+2). Στο δεύτερο μέρος η Ρόμα πίεσε, αλλά η Ελλάς Βερόνα είχε βρει τον τρόπο να αντέχει στην πίεση. Ωστόσο, στο 88' λύθηκε ο «γόρδιος δεσμός». Η κίνηση του Μάτιτς και το πλασέ του Βολπάτο από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφεραν το 1-2. Επιπλέον, στο 90'+2 ο Βολπάτο πάσαρε στον Ελ Σαράουι που πλάσαρε για το τελικό 1-3.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Μπολόνια νίκησε 2-1 στην έδρα της Μόντσα. Το ματς ήταν ανοικτό για πάνω από μια ώρα. Η Μόντσα κατάφερε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ στο 57'. Κέρδισε πέναλτι και ο Πετάνια ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» για το 1-0. Όμως, η Μπολόνια «απάντησε» άμεσα, μιας και στο 60ό λεπτό ισοφάρισε σε 1-1 με τον Φέργκουσον. Επιπλέον, στο 73' ήταν η σειρά του Ορσολίνι να βρει δίχτυα και να διαμορφώσει το τελικό 1-2.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr