Ποδόσφαιρο

Η Χετάφε «βύθισε» περισσότερο την Έλτσε [vid]

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 - 23:59

Εκτός έδρας νίκη για την ομάδα της Μαδρίτης, με τους γηπεδούχους να παραμένουν ακόμη χωρίς νίκη.

Η Χετάφε «βύθισε» περισσότερο την Έλτσε [vid]

Το φινάλε της 12ης αγωνιστικής στην Ισπανία βρήκε τη Χετάφε να κάνει ένα πολύτιμο «διπλό» στην έδρα της Έλτσε. Η ομάδα του Κίκε Φόρες επικράτησε 1-0 στο «Estadio Manuel Martínez Valero» και απέκτησε διαφορά 3 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Όμως, το αποτέλεσμα αυτό «βύθισε» ακόμη περισσότερο την Έλτσε που παραμένει στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα της La Liga και χωρίς νίκη μετά από 12 αγωνιστικές.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ, στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ανέβηκε. Η Χετάφε κατάφερε να σκοράρει. Με τον Ουνάλ να σκοράρει στο 54' και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα από την περιφέρεια της Μαδρίτης. Ωστόσο, όλα άλλαξαν στο 78' όταν ο Αμαβί αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ένα γεγονός που άλλαξε τη μορφή του ματς.

Τέσσερα λεπτά πριν συμπληρωθούν τα 90 (86') ο Μίγια έκανε χέρι μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής του ματς υπέδειξε την παράβαση και το πέναλτι. Ο Λούκας Μπογιέ έστησε την μπάλα στην «άσπρη βούλα». Ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Σορία έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε. Έτσι έμεινε το 0-1 και η Χετάφε πήρε ένα μεγάλο και πολύτιμο τρίποντο για τη συνέχεια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr