Ποδόσφαιρο

Ο διαιτητής του Ολυμπιακός - Ναντ

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022 - 11:58

Γνωστό έκανε η UEFA τον διαιτητή της αναμέτρησης που θα διεξαχθεί την Πέμπτη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League

Ο διαιτητής του Ολυμπιακός - Ναντ

Με παιχνίδι στο Καραϊσκάκη ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις για τη σεζόν 2022-23.

Πρόωρο το... τέλος καθώς ο Ολυμπιακός συνήθιζε να παίζει και μετά τον Δεκέμβριο. Αλλά φέτος απογοητεύει με αποτέλεσμα να είναι τελευταίος στον όμιλο του. Και χωρίς ελπίδες να πάρει πρόκριση έστω στο Conference League.

Την Πέμπτη υποδέχεται την Ναντ με ώρα έναρξης τις 19:45. Η UEFA όρισε τον Ουκρανό, Σέρχι Μπόικο, διαιτητή της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Ο διεθνής διαιτητής θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Βαλεντίν Κούτσεφ, Βολοντιμίρ Βολόντιν, τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ανατόλι Αμπντούλα και στο VAR οι Πολωνοί, Πάβελ Πσκιτ και Πιότρ Λάσικ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.