Ποδόσφαιρο

La Liga 2: Στη κορυφή η Μπούργκος

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022 - 22:20

Νίκησε 2-0 στα Κανάρια Νησιά και είναι στην πρώτη θέση μαζί με την Αλαβές, που πήρε ισοπαλία στο Σανταντέρ.

La Liga 2: Στη κορυφή η Μπούργκος

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Μπούργκος στα Κανάρια Νησιά. Μια νίκη κόντρα στην Λας Πάλμας με 2-0. Αποτέλεσμα που οδήγησε την ομάδα του Χουλιάν Καλέρο στην κορυφή της βαθμολογίας της La Liga 2, καθώς προσπέρασε την ομάδα του Φρανθίσκο Πιμιέντα. Το ματς κρίθηκε στο δεύτερο 45λεπτο, καθώς τότε σκόραραν οι φιλοξενούμενοι και τα δύο τους γκολ.

Ισόβαθμη με την Μπούργκος, στην πρώτη θέση, είναι η Αλαβές. Οι Βάσκοι πήραν τον πόντο στην έδρα της Ράσινγκ Σανταντέρ και έχουν επίσης 27 βαθμούς. Νίκη «ανάσα» για την Πονφεραντίνα κόντρα στην Ουέσκα, αποτέλεσμα που της έδωσε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Επίσης, «διπλό» για την Ανδόρα του Χρήστου Αλμπάνη κόντρα στη Σαραγόσα, με γκολ στο φινάλε των δύο ημιχρόνων. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μπήκε στο ματς στο 65', στη θέση του Βαλέρα.

Πονφεραντίνα - Ουέσκα 1-0

(11' πέν. Γιούρι)

Σαραγόσα - Ανδόρα 0-2

(45'+1 Μπακίς, 90'+1 Κ. Μαρτίνες)

Λας Πάλμας - Μπούργκος 0-2

(65' Κούρο, 90'+3 Μουνιόθ)

Σανταντέρ - Αλαβές 1-1

(23' Μολίνα - 40' Ντε λα Φουέντε)

Ίμπιζα - Λεγκανές 0-2

(45'+1 Ραμπά, 90' Ν. Γκαρσία)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr