Ποδόσφαιρο

Νέες συζητήσεις Γουλβς και Λοπετέγκι

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022 - 22:58

Οι «λύκοι» επιμένουν να συνεργαστούν με τον Ισπανό τεχνικό και οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

Νέες συζητήσεις Γουλβς και Λοπετέγκι

Κοντά σε προπονητή είναι η Γουλβς. Διότι οι «λύκοι» έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για να πείσουν τον Χουλέν Λοπετέγκι να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. Αν και η πρώτη προσέγγιση ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είχε θετική κατάληξη, ο αγγλικός σύλλογος δεν παράτησε την υπόθεση.

Οι δύο πλευρές έχουν εκ νέου διαπραγματεύσεις και αυτή τη φορά τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Διότι όπως αναφέρει και η βρετανική εφημερίδα «Telegraph», πλέον η επαναπροσέγγιση από την πλευρά της Γουλβς προς τον 56χρονο τεχνικό ίσως έχει βρει πρόσφορο έδαφος.

Αν και στην πρώτη φάση ο Λοπετέγκι είχε απορρίψει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με την Γουλβς και να αναλάβει το δύσκολο έργο να την κρατήσει στην Premier League. Πλέον, ίσως οι νέες συζητήσεις οδηγήσουν σε θετική κατάληξη.

Ο Λοπετέγκι ήταν από την αρχή ο νούμερο 1 στόχος για τους «Λύκους». Οι παράγοντες του συλλόγου θεωρούσαν από την αρχή πώς ο Ισπανός προπονητής είναι η ιδανική επιλογή για τη «μάχη» που δίνουν με στόχο την παραμονή στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr