Ποδόσφαιρο

Champions League: Στο τέλος πανηγυρίζουν οι Γερμανοί [vids]

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022 - 23:59

Με ανατροπή στη Λισαβόνα, η Άιντραχτ πέρασε στους «16». Έξι στα έξι για την Μπάγερν. Η Λίβερπουλ οδήγησε τη Νάπολι στην πρώτη της ήττα.

Champions League: Στο τέλος πανηγυρίζουν οι Γερμανοί [vids]

Οι Γερμανοί ξανάρχονται. Μετά την Μπάγερν Μονάχου και την Ντόρτμουντ, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην πρώτη της παρουσία στους ομίλους του UEFA Champions League έγραψε ιστορία. Διότι κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Με νίκη-ανατροπή μέσα στη Λισαβόνα. Ακόμη, ως το 90'+5 κρατούσε και την πρωτιά του γκρουπ, αλλά η Τότεναμ νίκησε 2-1 στη Μασσαλία και την προσπέρασε.

Επίσης, η Μπάγερν Μονάχου ήταν η μοναδική ομάδα που έκανε το απόλυτο στη φάση των ομίλων. Ολοκληρώνοντας με νίκη 2-0 κόντρα στην Ίντερ. Επιπλέον, η Μπαρτσελόνα έκλεισε τη φάση των ομίλων με εκτός έδρας νίκη, 4-2 στην Τσεχία κόντρα στην Πλζεν. Νίκη γοήτρου της Λίβερπουλ, που υποχρέωσε την Νάπολι στην πρώτη της ήττα, όπως και για τον Άγιαξ που πέρασε νικηφόρα από την Γλασκώβη.

Πλζεν - Μπαρτσελόνα 2-4

(51' πέν., 63' Τσόρι - 6' Αλόνσο, 44', 54' Φ. Τόρες, 75' Τόρε)

Λίβερπουλ - Νάπολι 2-0

(85' Σαλάχ, 90'+8 Νούνιες)

Μαρσέιγ - Τότεναμ 1-2

(45'+2 Εμπεμπά - 54' Λενγκλέ, 90'+5 Χόιμπιεργκ)

Μπάγερν Μονάχου - Ίντερ 2-0

(32' Παβάρ, 72' Τσούπο-Μοτίνγκ)

Ρέιντζερς - Άγιαξ 1-3

(86' πέν. Ταβερνιέ - 4' Μπέργκχαους, 29' Κούντους, 89' Κονσεϊσάο)

Σπόρτινγκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2

(39' Αρτούρ Γκόμες - 62' πέν. Καμάντα, 72' Κόλο Μουναΐ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr