Ποδόσφαιρο

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Χωρίς Βέρνερ η Γερμανία

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022 - 13:05

Άτυχος στάθηκε ο Τίμο Βέρνερ που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Σαχτάρ και θα χάσει το επερχόμενο Μουντιάλ.

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Χωρίς Βέρνερ η Γερμανία

Ο Τίμο Βέρνερ αποκλείστηκε από την αποστολή των “πάντσερ” για το Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από τραυματισμό στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης για το Τσάμπιονς Λιγκ όπου χρειάστηκε να αποχωρήσει μετά απο μόλις 20 λεπτά συμμετοχής.

Ο 26χρονος επιθετικός θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο του 2022 όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση των “ταύρων”. «Ο Τίμο Βέρνερ υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλο χθες το βράδυ στη νίκη επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ». Ο τραυματισμός του “χτύπησε” συναγερμό στην Εθνική ομάδα της Γερμανίας καθώς ο Βέρνερ αποτελεί τον βασικό επιθετικό της “νασιοναλμανσαφτ” και μετρά άλλωστε 24 γκολ σε 55 εμφανίσεις.

Ο πρώτος αγώνας της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι εναντίον της Ιαπωνίας στις 23 Νοεμβρίου. Ο Βέρνερ ήταν μέλος της ομάδας της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και στο Euro 2020.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr