Ποδόσφαιρο

Super League 2: Πρεμιέρα με «Χ» στην Ημαθία [vids]

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022 - 20:56

Ο ΠΑΟΚ Β κρατούσε την νίκη στη Βέροια ως τις καθυστερήσεις, αλλά η τοπική ομάδα ισοφάρισε με πέναλτι στο 90+4.

Super League 2: Πρεμιέρα με «Χ» στην Ημαθία [vids]

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ Β' , που άνοιξε την αγωνιστική περίοδο στη Super League 2. Ένα ματς που κρίθηκε με μια φάση στις καθυστερήσεις. Όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για την υπόδειξη του διαιτητή Πουλικίδη.

Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη μπήκε καλύτερα στο ματς και είχε την πρώτη της φάσης στο 2', με τον Μπουόλι να εκτελεί και τον Μπαλωμένο να απομακρύνει με τα πόδια. Σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ Β', σταδιακά ισορροπήσει, αλλά να μην έχει καθαρή ευκαιρία για να σκοράρει. Έτσι το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0).

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ Β' έφτασε νωρίς στο γκολ και πήρε το προβάδισμα. Στο 54' η συνεργασία Γιαξή και Μπράντονιτς είχε αποδέκτη τον Χατζηστραβό που πλάσαρε τον Παπαδόπουλο για το 0-1.

Η «απάντηση» της Βέροιας ήρθε στο 62' με το σουτ του Μπουόλι, αλλά και πάλι ο Μπαλωμένος είχε σωστή αντίδραση και κράτησε την εστία του ανέπαφη. Στο 90' η κεφαλιά του Φασίδη πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Όμως, στο 90'+4 καταλογίστηκε πέναλτι στο μαρκάρισμα πάνω στον Πανίδη. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μπουόλι και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΒΕΡΟΙΑ (β. Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Μαραγκός (80' Ιωάννου), Στίκας, Παπαχρήστος, Μπλέτσας (58' Μπαλωμένος), Μπούζας (81' Ισαακίδης), Μπουκουβάλας, Ορφανίδης (73' Κατσούκης), Φασίδης, Μπουόλι.

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης (46' Γιαξής), Τασιούρας, Κωττάς (63' Μιχαηλίδης), Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Νινούα, Μπράντονιτς (73' Σπυράκης), Ρικάρντο, Χατζηστραβός (79' Σπυρίδης), Πανίδης (63' Γκορντεζιάνι).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr