Ποδόσφαιρο

Το ΑΠΟΕΛ 4Χ4 με τον Μιλόγεβιτς [vid]

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022 - 21:25

Το νικηφόρο σερί των «γαλαζοκίτρινων» με τον Σέρβο προπονητή στον πάγκο του, συνεχίστηκε και κόντρα στο Παραλίμνι (2-0).

Το ΑΠΟΕΛ 4Χ4 με τον Μιλόγεβιτς [vid]

Από νίκη σε νίκη πάει ο ΑΠΟΕΛ με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο του. Οι «γαλαζοκίτρινοι» νίκησαν 2-0 την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «ΓΣΠ» για την 10η αγωνιστική. Με γκολ στο ξεκίνημα και στο φινάλε της αναμέτρησης. Έχοντας πολλές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του ματς για μεγαλύτερο σκορ. Διότι το Παραλίμνι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 44', μετά την αποβολή του Έχμαν, για αντιαθλητικό μαρκάρισμα με τις τάπες πάνω στον Μαρκίνιος.

Το ματς ξεκίνησε με το Παραλίμνι να έχει ευκαιρία στα 30''. Στο 4' ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ πήρε το προβάδισμα. Με το γκολ από την κεφαλιά του Δώνη (1-0). Μετά το κόρνερ του Βιγιαφάνες και την πρώτη κεφαλιά από τον Ντβάλι. Η αποβολή του Έχμαν στο 44' άλλαξε τα αριθμητικά δεδομένα.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο ΑΠΟΕΛ συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Το Παραλίμνι δεν είχε να χάσει κάτι και ρίσκαρε. Στο 84' ο Γεβρέμοβιτς εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα σταμάτησε το δοκάρι της εστίας του Χριστοδούλου. Δοκάρι για τον ΑΠΟΕΛ με το σουτ του Ηλία στο 90' και τελικά στο 90'+4 ο Σαρφό βγήκε στην αντεπίθεση, πλάσαρε εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΑΠΟΕΛ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπέλετς (70′ Χριστοδούλου), Τσεπάκ, Ντβάλι, Κρέσπο, Γουίλερ, Δώνης (70′ Εφραίμ), Σαρφό, Βιγιαφάνιες, Μαρκίνιος (87′ Μπλουμ), Ντάλσιο (60′ Κοσταντίνοφ), Μάγκλιτσα (70′ Ηλία).

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Μπεν Αμί (46′ Ντρέκσα), Εχμάν, Σίλβα, Γεβρέμοβιτς, Κωνσταντίνου (46′ Βούκσεβιτς), Κοτσώνης, Κατσιάρης (80′ Λόπες), Λαμί (65′ Ντιαβαρά), Μέιρα, Βουτσένοβιτς (70′ Ρουσιάς).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr