Ποδόσφαιρο

Bundesliga: Πανηγύρισε ξανά η Γκλάντμπαχ [vid]

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022 - 23:27

Μετά από τρεις αγωνιστικές μακριά από τα τρίποντα η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε επέστρεψε στις νίκες, 3-1 τη Στουτγκάρδη.

Bundesliga: Πανηγύρισε ξανά η Γκλάντμπαχ [vid]

Σχεδόν ένα μήνα χωρίς νίκη είχε μείνει η Γκλάντμπαχ. Η ομάδα του Φάρκε μετά το 5-2 κόντρα στην Κολωνία (9/10) ήταν τρία ματς χωρίς τρίποντο. Ισοπαλία 2-2 με την Βόλφσμπουργκ και ήττες 3-1 από την Άιντραχτ και 2-1 από την Ουνιόν στις καθυστερήσεις. Ωστόσο, κόντρα στη Στουτγκάρδη πήρε τη νίκη με 3-1. Η μισή δουλειά έγινε στα πρώτα 25 λεπτά.

Διότι ήταν το διάστημα που η Γκλάντμπαχ έβαλε τις βάσεις για τη νίκη με τη Στουτγκάρδη. Στο 4' ο Χόφμαν άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή (1-0). Επιπλέον, στο 25' ξανά ο Πλεά έγινε δημιουργός και ο Τουράμ σκόραρε για το 2-0.

Παρόλα αυτά, η Στουτγκάρδη ξαναμπήκε στο ματς. Ο Τόμας μείωσε στο 35' σε 2-1. Με το ματς ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα, στο 83' ο Γκουιρασί, αλλά ο Σίπελ του είπε… όχι! Έτσι, στο 90'+5 ήταν η σειρά του Χέρμαν να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικό 3-1, μετά την πάσα του Κονέ. Σημαντική νίκη για την Γκλάντμπαχ που πλησιάζει τις θέσεις της Ευρώπης. Αντίθετα, η Στουτγκάρδη είναι οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr