Ποδόσφαιρο

La Liga: Η Τζιρόνα «τιμώρησε» την Αθλέτικ [vid]

Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2022 - 00:00

Οι Καταλανοί είναι σε φόρμα και μετά την ισοπαλία 1-1 στο «Santiago Bernabeu» νίκησαν 2-1 την Μπιλμπάο του Βαλβέρδε.

La Liga: Η Τζιρόνα «τιμώρησε» την Αθλέτικ [vid]

Σε καλό «φεγγάρι» είναι η Τζιρόνα. Η ομάδα του Μίτσελ κατάφερε να πετύχει μια πολύ σημαντική νίκη, εκμεταλλευόμενη και τον παράγοντα της έδρας. Επικράτησε 2-1 της Αθλέτικ Μπιλμπάο και έδειξε πώς το 1-1 με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, την προηγούμενη αγωνιστική, δεν ήταν ένα τυχαίο αποτέλεσμα. Από την άλλη, η ομάδα του Βαλβέρδε εμφάνισε ξανά αδυναμίες μακριά από το Μπιλμπάο.

Όλα έγιναν στο δεύτερο μισό του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 67' ο Νταβίντ Λόπες άνοιξε το σκορ μετά την δημιουργία του Αλέιξ Γκαρσία, ενώ ο σκόρερ έγινε δημιουργός στο 75' για να σημειώσει ο Μαρτίν το 2-0. Η Αθλέτικ ξαναμπήκε στο ματς στο 79'. Η συνεργασία ανάμεσα σε Ντε Μάρκος και Γκουροθέτα έφερε το 2-1. Ωστόσο, δεν άλλαξε κάτι περισσότερο ως το φινάλε με την Τζιρόνα να πανηγυρίζει ένα μεγάλο τρίποντο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr