Ποδόσφαιρο

Super League: Θα ξεΧαστεί πολύ γρήγορα το ματς του Αγρινίου [vids]

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022 - 18:39

Ισοπαλία χωρίς σκορ ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Λεβαδειακό, υπό το βλέμμα του Ρόναλντ Κούμαν.

Super League: Θα ξεΧαστεί πολύ γρήγορα το ματς του Αγρινίου [vids]

Ένα ματς που έγινε, πέρασε και ήδη ξεχάστηκε. Διότι η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Λεβαδειακό που έληξε 0-0 ήταν ένα πολύ κακό ματς. Καθώς οι φάσεις ήταν ελάχιστες στο Αγρίνιο. Διότι είναι σχεδόν βέβαιο πώς και ο Ρόναλντ Κούμαν που βρέθηκε στο γήπεδο, προσκεκλημένος του Γιάννη Αναστασίου, θα μετάνιωσε που δεν έκανε κάτι άλλο το απόγευμα της Κυριακής. Μιας και το θέαμα ήταν πολύ κακό. Ειδικά, δε, ο Παναιτωλικός που πάλι δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και «πέταξε» κι άλλους βαθμούς. Επιπλέον έμεινε για έκτο ματς χωρίς νίκη.

Το πρώτο 45λεπτο κύλησε με ηρεμία. Αν και οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, φάσεις δεν έγιναν. Ένα σουτ έγινε στο 23' από τον Κολοβό, αλλά ο Χάμοντ έβαλε την κόντρα και η μπάλα πέρασε εκτός εστίας. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αγρινίου πίεσε. Έψαξε το γκολ. Αλλά και πάλι, δεν κατάφερε να το πετύχει. Στο 54' με την κεφαλιά του Μπακάκη που πέρασε άουτ.

Επίσης στο 72' όταν ο Μάρκοβιτς σταμάτησε την μπάλα, σε φάση τετ-α-τετ με τον Καρέλη!

Αλλά και στο 81' με την κοντινή προβολή του Κορνέλιους που πέρασε πάνω από την εστία του Μάρκοβιτς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν (64' Ντουάρτε, 76' Φλόρες), Μάρτενσον, Κολοβός (76' Ξενιτίδης), Νταγκό (67' Μόρσεϊ), Σενγκέλια, Καρέλης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Μπάχανακ, Βινίσιους, Λιάγκας, Τσάπρας, Σκβάρκα (90'+4 Τσιριγώτης), Νίκας, Χάμοντ, Βρακάς, Λουα Λούα (80' Γιαννιώτας), Πέτρε (90'+4 Τζημόπουλος).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr