Ποδόσφαιρο

Premier League: Το Λονδίνο στα «κόκκινα»! [vids]

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022 - 20:22

Άρσεναλ και Λίβερπουλ νίκησαν Τσέλσι και Τότεναμ, αντίστοιχα. Εκπληκτικό ντεμπούτο του Έμερι με την Άστον Βίλα.

Premier League: Το Λονδίνο στα «κόκκινα»! [vids]

Η Κυριακή στην Premier League είχε τέσσερις μεγάλους νικητές. Τρεις ομάδες και έναν προπονητή. Καταρχάς, η Άρσεναλ νίκησε στο μεγάλο ντέρμπι την Τσέλσι και επέστρεψε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Αρτέτα ήταν καλύτεροι και δικαίως επικράτησαν 1-0 στο «Stamford Bridge». Επίσης, η Λίβερπουλ με δύο γκολ του Σαλάχ στο πρώτο ημίχρονο νίκησε στο Λονδίνο την Τότεναμ και πήρε μεγάλη «ανάσα» μετά τη νίκη 2-0 κόντρα στην Νάπολι για το Champions League.

Στους κερδισμένους της αγωνιστικής και η εκπληκτική Νιούκαστλ. Νίκησε 4-1 στο Σαουθάμπτον και είναι πλέον στην 3η θέση της βαθμολογίας. Δείχνοντας ικανή να παλέψει για την έξοδο στο επόμενο Champions League. Όσον αφορά στο πρόσωπο της ημέρας, αυτό είναι 100% ο Ουνάι Έμερι.

Ο Ισπανός έκανε εκπληκτικό ντεμπούτο στον πάγκο της Άστον Βίλα. Δεν ήταν μόνο η νίκη 3-1 κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βέβαια, αυτό που ξεχώρισε ήταν η εικόνα των «χωριατών» που ήταν 2-0 μπροστά στο σκορ στο 11'. Ακόμη, σημαντικό «διπλό» πέτυχε η Κρίσταλ Πάλας επί της Γουέστ Χαμ με buzzer beater του Ολίσε!

Τσέλσι - Άρσεναλ 0-1

(63' Γκαμπριέλ Ζεσούς)

Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1

(7' Μπέιλι, 11' Ντίνιε, 49' Ράμσεϊ - 45' αυτ. Ράμσεϊ)

Γουέστ Χαμ - Κρίσταλ Πάλας 1-2

(20' Μπενραχμά - 41' Ζαχά, 90'+4 Ολίσε)

Σαουθάμπτον - Νιούκαστλ 1-4

(89' Περό - 35' Αλμιρόν, 58' Γουντ, 62' Γουίλκοκ, 90'+1 Γκιμαράες)

Τότεναμ - Λίβερπουλ 1-2

(70' Κέιν - 11', 40' Σαλάχ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr