Ποδόσφαιρο

Bundesliga: Συντριβή της Ουνιόν στο Λεβερκούζεν [vids]

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022 - 20:42

Η Μπάγερ νίκησε 5-0 την ομάδα της Βερολίνου κι έτσι η Μπάγερν είναι στην πρώτη θέση. Στην τρίτη ανέβηκε η Φράιμπουργκ.

Bundesliga: Συντριβή της Ουνιόν στο Λεβερκούζεν [vids]

Αν και η Λεβερκούζεν πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής σε όλα τα επίπεδα (σ.σ.: αξία, εύρος, αντίπαλος), μεγάλη κερδισμένη ήταν η Μπάγερν Μονάχου. Διότι οι Βαυαροί μετά τη συντριβή της Ουνιόν με 5-0 από την Μπάγερ στη «Bay Arena», είναι μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία της Bundesliga.

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο κυριάρχησε στο ματς. Ωστόσο, μετά από ένα «στείρο» πρώτο 45λεπτο, η Μπάγερ πέταγε «φωτιές» στο δεύτερο. Σημείωσε πέντε γκολ και διέλυσε την ομάδα του Βερολίνου με 5-0! Τεράστια νίκη για την Λεβερκούζεν λίγα 24ωρα μετά την πρόκρισή της, στον επόμενο γύρο του UEFA Europa League.

Επιπλέον, η Φράιμπουργκ συνέχισε την εξαιρετική της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Επικράτησε εντός έδρας 2-0 της Κολωνίας και με το τρίποντο αυτό ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του γερμανικού πρωταθλήματος. Αποδεικνύοντας ξανά πώς ο στόχος που έχει θέσει η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ για την έξοδο στο UEFA Champions League είναι 100% ρεαλιστικός.

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Ουνιόν Βερολίνου 5-0

(46' Άντριχ, 56', 58' Ντιαμπί, 68' Χλόζεκ, 76' Μπάκερ)

Φράιμπουργκ - Κολωνία 2-0

(53' Γέονγκ, 64' Γκρέγκοριτς)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr