Ποδόσφαιρο

Ο Αστέρας σταμάτησε την ΑΕΚ

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022 - 22:55

Ισοπαλία 1-1 για την Ένωση στην Τρίπολη, με τους Αρκάδες να βάζουν τέλος στο νικηφόρο σερί της.

Ο Αστέρας σταμάτησε την ΑΕΚ

Μετά από ένα σερί νικών η ΑΕΚ «κόλλησε». Ισοπαλία 1-1 στην Τρίπολη. Σε μια αναμέτρηση όπου οι «κιτρινόμαυροι» είχαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά ο Αστέρας βρήκε τον τρόπο να τους «σταματήσει» και να πάρει έναν πολύ σημαντικό βαθμό για τη συνέχεια. Όλα έγιναν μέσα σε έξι λεπτά. Καθώς στο 52' η Ένωση άνοιξε το σκορ με το πέναλτι του Άμραμπατ, για να ισοφαρίσει ο Αστέρας στο 58' με τον Ρεγκίς.

Από το ξεκίνημα του ματς η ΑΕΚ είχε την υπεροχή. Ωστόσο ο Αστέρας αμύνθηκε καλά και κατάφερε να μην απειληθεί σοβαρά. Το ματς ήταν αρκετά δυναμικό, με αποτέλεσμα και τον τραυματισμό του Ελίασον που αντικαταστάθηκε στο 20'. Η πρώτη φάση της ΑΕΚ ήρθε στο 11' με το πλασέ του Ρότα και την επέμβαση του Παπαδόπουλου. Το φάουλ του Λιβάι στο 39' και το σουτ του Αραούχο στο 43' ήταν οι επόμενες φάσεις, με το πρώτο ημίχρονο να λήγει με τον Παπαδόπουλο να σταματά τον Λιβάι που ήταν σε θέση βολής.

Η ανατροπή του Γκατσίνοβιτς από τον Σίτο, στο 52', έφερε το πέναλτι για την ΑΕΚ. Ο Άμραμπατ ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» και πέτυχε το 0-1. Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 55' με τον Μοχαμάντι να αστοχεί απέναντι από τον Παπαδόπουλο! Στο 58', όμως, η κεφαλιά-πάσα του Καρμόνα βρήκε τον Ρεγκίς που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη για το 1-1.

Στο διάστημα ως το φινάλε του ματς, η ΑΕΚ είχε την υπεροχή. Έκανε πολλές ευκαιρίες. Στο 63' ο Άμραμπατ σούταρε, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε ξανά. Μια ακόμη ευκαιρία στο 75' με τον Ρότα να μην κάνει καλό τελείωμα. Επιπλέον, στο 90'+4 ο Τσούμπερ απείλησε ξανά, με τον γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης να πραγματοποιεί μια ακόμη επέμβαση.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Ζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Καρμόνα, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Σίτο (75' Τιλίκα), Κρέσπι (95' Ντομίνγκεθ), Ριέρα (84' Μπενίτο), Μπαράλες (84' Άλβαρες).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Μοχαμαντί (80' Μάνταλος), Τζαβέλλας, Μήτογλου, Ρότα, Σιμάνσκι (80' Τσούμπερ), Γκατσίνοβιτς, Ελίασον (20' Άμραμπατ), Πινέδα (46' Γιόνσον), Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.