Ποδόσφαιρο

«Καταιγίδα» Πάφος στο «Τσίρειο» [vids]

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022 - 00:21

Η ομάδα του Μπεργκ σταμάτησε το νικηφόρο σερί της ΑΕ Λεμεσού και συνέχισε την αήττητη πορεία της.

«Καταιγίδα» Πάφος στο «Τσίρειο» [vids]

Οκτώ νίκες σε 10 ματς. Όπως και να το κάνουμε, όμως, αν υπάρχει ένα αουτσάιντερ φέτος στην Κύπρο που μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αυτή είναι η ομάδα της Πάφου. Και δείχνει κάθε αγωνιστική ακόμη πιο πειστικά πώς μπορεί να το πετύχει. Επίσης, στο «Τσίρειο» έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί που έτρεχε η ΑΕ Λεμεσού με τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι στον πάγκο της.

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από το πέναλτι του Τάνκοβιτς στο 27' και με το σου του Σεμέδο, στο 45'+1, σε υποδειγματική αντεπίθεση της Πάφου. Η ΑΕ Λεμεσού μείωσε 1-2 στο 51' με την εκτέλεση φάουλ του Τσιμπόλα. Όμως στο 67' και στο γύρισμα του Σεμέδο για τον Ναμ, ο Τεϊσέιρα με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ (Τσέντομιρ Γιανέφσκι): Μουριέλ, Σάντος (79' Μιραλάς), Τεϊσέιρα, Μπιλοβάρ Ντζαλμά (19' Φραντζής), Μακρής, Μεντόγεβιτς, Τσιμπόλα, Κάσα (46' Σις), Παπαφώτης (46' Κατσανίκλιτς), Μπεραχίνο (84' Τσέποβιτς).

ΠΑΦΟΣ (Χένινγκ Μπεργκ): Άντος, Ικόκο, Μπάιριτς, Παλάσιος, Ζουνίνιο, Καραμπάτζε (29' Αμπντουραχίμι, 89' Ελ Γκαντιουί), Χότσκο, Κανέ, Τάνκοβιτς, Ναμ (89' Βαλακάρι), Σεμέδο.

Αντίθετα, στο ματς του «ΓΣΠ» ανάμεσα σε Ολυμπιακό Λευκωσίας και Δόξα Κατωκοπιάς, νικητής δεν υπήρξε. Η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 2-2. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε, η Δόξα μέσα σε λίγα λεπτά γύρισε το ματς, αλλά στο φινάλε η ομάδα της Λευκωσίας πήρε τον πόντο. Στο 39' οι «μαυροπράσινοι» προηγήθηκαν με το γκολ του Γκεριέ (1-0) που πήρε το ριμπάουντ μετά το πέναλτι που εκτέλεσε και απέκρουσε αρχικά ο Σισκόφσκι.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς έκανε μεγάλη ανατροπή με τα γκολ του Σαντίκ (44') και του Σόμπτσικ (45'+2) και πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 2-1. Όμως, στο 82' με νέο πέναλτι που εκτέλεσε αυτή τη φορά εύστοχα ο Γκεριέ, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε για το τελικό 2-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (Γιάννης Πετράκης): Μολ, Κυριάκου, Μπάρντι, Μουκτάρης, Γκεριέ, Νάνι (46' Μάρκοβιτς), Ευτυχίδης, Πεχλιβάνης (46' Ψύχας), Κα (53' Κορομά), Ιωάννου (46' Σλόγκαρ), Χέντρικς (75' Ντεσιρέ).

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ (Ρικάρντο Σέου): Σισκόφσκι, Στυλιανού, Αντενόν, Βαγιέχο, Κοβάσεβιτς, Μπένι, Ίλιτς (76' Φαουάζ), Σόμπτσικ (68' Ασαμόα), Μέσκα (76' Τιντζιανί), Ιωσηφίδης (59' Τραϊτσέφσκι), Σαντίκ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr