Ποδόσφαιρο

La Liga: Άδοξο τέλος στη «μάχη» της Σεβίλλης [vids]

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022 - 00:41

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της Μπέτις με την Σεβίλλη. «Βυθίζεται» παραπάνω το «κίτρινο υποβρύχιο».

La Liga: Άδοξο τέλος στη «μάχη» της Σεβίλλης [vids]

Όλα τα είχε το μεγάλο ντέρμπι της 13 αγωνιστικής στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η μεγάλη «μάχη» στην Ανδαλουσία. Εκεί όπου Σεβίλλη και Μπέτις τα έδωσαν όλα, αλλά νικητής δεν υπήρξε. Ισοπαλία 1-1 στο «Benito Villamarín» σε ένα ματς με αυτογκόλ, τρεις αποβολές και πολλή ένταση.

Χαμένοι της βραδιάς, ωστόσο, ήταν οι «βερδιμπλάνκος» που εκτός από τους δύο βαθμούς, έχασαν τους Φεκίρ και Μπόρχα Ιγκλέσιας που αποβλήθηκαν. Το ίδιο και η Σεβίλλη, απλά η δική της απώλεια αφορούσε μόνο τον αποβληθέντα Μοντιέλ. Επίσης, είχε και 9 κίτρινες κάρτες!

Εντός έδρα απώλεια βαθμών για την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Σοσιεδάδ. Όσον αφορά στη Βιγιαρεάλ, το «κίτρινο υποβρύχιο» είναι σε δεινή θέση. Με τον Κίκε Σετιέν στον πάγκο πάει από το κακό στο χειρότερο και «βυθίζεται» ακόμη περισσότερο.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Εσπανιόλ 1-1

(78' Ζοάο Φέλιξ - 62' Νταρντέρ)

Σοσιεδάδ - Βαλένθια 1-1

(10' αυτ. Γκουιγιαμόν - 25' Λίνο)

Βιγιαρεάλ - Μαγιόρκα 0-2

(32' Μουρίκι, 75' Εντιαγέ)

Μπέτις - Σεβίλλη 1-1

(43' αυτ. Νάβας - 81' Γκούντελι)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr