Ποδόσφαιρο

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Αγωνία -και- για Ντεπάι σε Ολλανδία

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022 - 14:47

Διάχυτη είναι πλέον η ανησυχία στην Εθνική ομάδα της Ολλανδίας για την ετοιμότητα του Μέμφις Ντεπάι ενόψει του Μουντιάλ.

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Αγωνία -και- για Ντεπάι σε Ολλανδία

Τα προβλήματα συνεχίζονται για τον Λουίς φαν Χααλ λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Μέμφις Ντεπάι αποκλείστηκε απο την αποστολή της Μπαρτσελόνα για την αναμέτρηση με την Οσασούα (8/11) καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Την περασμένη εβδομάδα, ο Τσάβι εξέφρασε την ελπίδα πως ο 28χρονος επιθετικός θα μπορέσει να παίξει μερικά λεπτά πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ωστόσο, ο Ολλανδός φορ αποκλείστηκε εκ νέου από την αποστολή των Καταλανών.

Αυτό σημαίνει πως ο βασικός επιθετικός των “όράνιε” θα αναφερθεί στον Λούις Φαν Χάαλ την ερχόμενη Δευτέρα χωρίς αγωνιστικά λεπτά. Η τελευταία φορά που ο Ντεπάι βρέθηκε στο γήπεδο ήταν στις 22 Σεπτεμβρίου στον αγώνα του Nations League κόντρα στην Πολωνία όπου τραυματίστηκε.

Ερωτηματικό συνοδεύει και την ετοιμότητα του Ματαϊας Ντε Λιχτ που με την σειρά του έχει χάσει τα τελευταία ματς με την Μπάγερν Μονάχου σε Τσάμπιονς Λιγκ και Μπουντεσλίγκα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr