Ποδόσφαιρο

Super League 2: «Πεντάσφαιρος» στην πρεμιέρα ο Παναθηναϊκός Β' [vids]

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022 - 20:13

Ιδανική εκκίνηση στο φετινό πρωτάθλημα έκανε η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου, στο ματς που ολοκλήρωσε την 1η αγωνιστική.

Super League 2: «Πεντάσφαιρος» στην πρεμιέρα ο Παναθηναϊκός Β' [vids]

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα της Β' η δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού. Στο ματς που έριξε την… αυλαία της 1ης αγωνιστικής, ο Παναθηναϊκός Β' συνέτριψε 5-2 τον Απόλλωνα Λάρισας στην Καισαριανή. Έχοντας τον έλεγχο του ματς από την αρχή ως το φινάλε.

Δύο γκολ μέσα σε έξι λεπτά στο πρώτο μέρος καθόρισαν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Καταρχάς, στο 20' η συνεργασία ανάμεσα σε Αλμπάνη και Ταβάρες είχε τελικό αποδέκτη τον Μαρτίνη, ο οποίος με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ (1-0).

Στη συνέχεια, στο 26' ο Αθανασακόπουλος μπήκε στην περιοχή κι έκανε το σουτ. Ωστόσο, η μπάλα κόντραρε στον Γιαννίτση, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Μέλι για το 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ. Αλλά αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Απόλλωνα Λάρισας να ξαναμπεί στο ματς. Σέντρα από τα δεξιά και ο Ζαχαράκης με προβολή, από κοντά, μείωσε σε 2-1.

Αλλά η ανωτερότητα του Παναθηναϊκού Β' ήταν εμφανής. Μετά το γκολ αντέδρασε. Αρχικά στο 66' ήρθε το 3-1 μετά τη σέντρα του Τερεζίου και την προσπάθεια του Αυλωνίτη να διώξει την μπάλα, αλλά την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του Μέλι (3-1).

Στο 69' ο Χατζής είδε τη δεύτετη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και αποβλήθηκε. Επιπλέον, στο 71' ο Ηλιάδης με δυνατό σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το 4-1.

Ο Απόλλων Λάρισας μείωσε στο 73' σε 4-2 με την κεφαλιά του Καλούση, αλλά το ματς δεν είχε τελειώσει όσον αφορά στο σκοράρισμα.

Ναι μεν στο 89' ο Τερεζίου δεν νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μέλι, αλλά στο 90' ο Ανδρικόπουλος από θέση μέσα αριστερά διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β' (Σ. Αντωνίου): Χριστογεώργος, Σιδεράς, Έμπο, Τουρκοχωρίτης (80′ Ανδρικόπουλος), Μαρτίνης, Βουτσάς, Ηλιάδης (76′ Σερπέζης), Κρυπαράκος (57′ Κρυπαράκος), Αθανασακόπουλος, Αλμπάνης (46′ Τερεζίου), Ταβάρες.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Β. Μόρας): Μέλι, Κλιγγόπουλος, Γιαννίτσης, Φουρκιώτης (46′ Καλούσης), Αυλωνίτης (88′ Ποτόσογλου), Χατζής, Λίταινας, Αγκοστίνο (46′ Ζαχαράκης), Γκαρσία (76′ Ντουλγκέροφ), Σιατραβάνης, Σταματής (76′ Μπαλογιάννης).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr