Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Πετυχημένη η εγχείρηση του Ελίασον

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022 - 21:59

Ο Σουηδός εξτρέμ υποβλήθηκε σε επέμβαση το απόγευμα της Δευτέρας.

ΑΕΚ: Πετυχημένη η εγχείρηση του Ελίασον

Ο σοβαρός τραυματισμός του Νίκλας Ελίασον στον ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα, το βράδυ της Κυριακής στην Τρίπολη επισκίασε το ματς. Διότι ο Σουηδός εξτρέμ θα μείνει για αρκετούς μήνες εκτός δράσης, διότι υπέστη κάταγμα περόνης. Τη Δευτέρα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

Επιτυχημένη επέμβαση για τον Σουηδό

Η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο 27χρονος ακραίος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Αυτό ήταν το ευχάριστο νέο της ημέρας τόσο για την Ένωση όσο και για τον ποδοσφαιριστή της. Ο οποίος από τη στιγμή που θα βγει από το νοσοκομείο, θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του. Με στόχο να γίνει το ταχύτερο δυνατόν καλά. Με τους συμπαίκτες του, εξάλλου, να του έχουν στείλει μήνυμα πώς τον περιμένουν ξανά κοντά τους, σύντομα.

Αν και θα περάσουν μερικοί μήνες ωσότου συμβεί αυτό. Καθώς εκτός από την ανάταξη που έγινε στον παίκτη για το κάταγμα περόνης που υπέστη, έγινε και συρραφή συνδέσμων. Άρα θα χρειαστεί να περάσουν μερικοί μήνες για να επανέλθει το πόδι του Σουηδού εξτρέμ στην κατάσταση που θα του επιτρέψει να γυρίσει ξανά στην αγωνιστική δράση.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ για την εγχείρηση

Με τη σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ να αναφέρει: «Ο Νίκλας Ελίασον υποβλήθηκε σήμερα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών σε επιτυχημένη επέμβαση ανάταξης κατάγματος και συρραφής συνδέσμων, από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας μας κ. Παντελή Νικολάου, σε συνεργασία με τον γιατρό της ομάδας μας κ. Χάρη Λάλο».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.