Ποδόσφαιρο

Πάτησε... 4άδα η ΑΕΚ Λάρνακας [vids]

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022 - 22:34

Νίκησε 2-1 τον Ακρίτα. Ισοπαλία του Άρη Λεμεσού με την Ομόνοια, αλλά και του Απόλλωνα με την Καρμιώτισσα.

Πάτησε... 4άδα η ΑΕΚ Λάρνακας [vids]

Η ΑΕΚ Λάρνακας μετά την πρόκρισή της στο ενδιάμεσο γύρο του Conference League έχει ρίξει το βάρος στο κυπριακό πρωτάθλημα. Το απόγευμα της Δευτέρας νίκησε 2-1 τον Ακρίτα Χλώρακας στο «Στέλιος Κυριακίδης» και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Με δύο γκολ από στατικές φάσεις. Στο 15' ο Ράφα Λόπες μετά τη σέντρα του Γκιούρτσο άνοιξε το σκορ (0-1). Ο Γκιούρτσο είχε δοκάρι στο 29' και εκτέλεσε το κόρνερ στο 55', για να σκοράρει με κεφαλιά ο Μιλίτσεβιτς για το 0-2. Ο Ακρίτας μείωσε στις καθυστερήσεις (90'+3), στο τελικό 1-2, με την κεφαλιά του Ραμίρες.

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», Άρης Λεμεσού και Ομόνοια έμειναν στο 1-1. Ωστόσο οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να παραμείνουν στο -2 από την πρωτοπόρο Πάφο. Με τη διαφορά τους, πλέον, να είναι 4 βαθμοί. Στο 39' μετά το κόρνερ του Καζού, ο Κακόριν με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Με τον γκολκίπερ Οζούχο της Ομόνοιας να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις. Το «τριφύλλι» ισοφάρισε στο 70ό λεπτό, σε 1-1, μετά την πάσα του Λοΐζου και το δυνατό σουτ του Χούπερ.

Τέλος, στο ματς του «Αμμόχωστος Επιστροφή», Καρμιώτισσα και Απόλλων Λεμεσού αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ και πήγε στο ημίχρονο με προβάδισμα 1-0. Χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Σελάγια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Την παράβαση κέρδισε ο Ντούμπια από τον Γιοβάνοβιτς. Ο Απόλλων είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Πίττα στο 18', ενώ στο 65' ισοφάρισε. Σέντρα του Χέντι και κεφαλιά του Βα για το 1-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr