Ποδόσφαιρο

Ξεφεύγει και με δέκα η Φενέρμπαχτσε [vid]

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022 - 23:17

Νίκησε 1-0 τη Σίβασπορ και εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Μπασακσεχίρ για να βρεθεί στο +5.

Ξεφεύγει και με δέκα η Φενέρμπαχτσε [vid]

Η Φενέρμπαχτσε συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία, φέτος, στο τουρκικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς νίκησε 1-0 την Σίβασπορ στην Κωνσταντινούπολη. Αν και αγωνίστηκε από το 48' με δέκα παίκτες. Ένα αποτέλεσμα που την έφερε στο +5 από την Γαλατασαράι και την Μπασακσεχίρ που είναι στη δεύτερη θέση. Διότι η τελευταία πήρε έναν βαθμό στην έδρα της Χατάισπορ (3-3). Μιας ομάδας που είναι μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού!

Η Φενέρμπαχτσε πέτυχε μια τεράστια νίκη. Αν και έχασε τον Μπατσουαγί στο 48', που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ωστόσο κατάφερε να φτάσει σε μια υπέρ-πολύτιμη νίκη. Στο 54' ο Αλιόσκι κέρδισε πέναλτι μετά την ανατροπή από τον Γιάλτσιν. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Βαλέντσια, ευστόχησε και πέτυχε το 1-0. Η Φενέρμπαχτσε, αν και με δέκα παίκτες, κράτησε το προβάδισμα ως το φινάλε και πανηγύρισε μια πολύ σπουδαία νίκη.

Την ίδια ώρα, η Μπασακσεχίρ έπαιρνε έναν βαθμό από την Χατάισπορ. Ένα ματς που η ομάδα του Εμρέ Μπελέζογλου πρέπει να είναι χαρούμενη που πήρε τον πόντο. Ο Γιλντιρίμ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 12' (1-0). Όμως με τα γκολ του Τραορέ (60') και του Άλεκσιτς (65') η Μπασακσεχίρ γύρισε το ματς και πήρε προβάδισμα με 2-1. Αλλά το ματς είχε συναρπαστική εξέλιξη. Η Χατάισπορ με τους Ελ Καμπί (75') και Ζε Λουίς (81') ανέτρεψε την κατάσταση και πήρε προβάδισμα με 3-2. Μάλιστα, κρατούσε μια μεγάλη νίκη ως τις καθυστερήσεις. Ωστόσο, στο 90'+1 ο Γκουρλέρ ισοφάρισε σε 2-2 και έδωσε τον βαθμό στην Μπασακσεχίρ, που είναι στο -5 από την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr