Ποδόσφαιρο

Stop της Βαγιεκάνο στη Ρεάλ [vid]

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022 - 00:00

Στάση… «Vallecas» για τους πρωταθλητές με την ήττα 3-2 από την Ράγιο, που τους έριξε από την πρώτη θέση.

Stop της Βαγιεκάνο στη Ρεάλ [vid]

Το νούμερο 13 δεν στάθηκε τυχερό για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Καθώς στη 13η αγωνιστική οι «merengues» υπέστησαν την πρώτη τους ήττα στη φετινή La Liga. Μάλιστα, η ήττα ήρθε στη Μαδρίτης. Πιο σωστά στα προάστια της ισπανικής πρωτεύουσας. Στο «Vallecas» η Ράγιο νίκησε 3-2 τη Ρεάλ και την έριξε από την πρώτη θέση της βαθμολογίας του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η Ράγιο πέτυχε νωρίς στο ματς το πρώτο της γκολ. Στο 5' ο Κομεσάνα άνοιξε το σκορ (1-0). Αλλά η ποιότητα της Ρεάλ έκανε τη διαφορά. Μέσα σε τέσσερα λεπτά οι πρωταθλητές Ισπανίας γύρισαν το ματς. Στο 37' με το πέναλτι που κέρδισε ο Ασένσιο από τον Φραν Γκαρσία. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μόντριτς και ισοφάρισε σε 1-1. Πριν κοπάσουν ακόμη οι πανηγυρισμοί της ομάδας του Αντσελότι, ήρθε και το δεύτερο γκολ. Στο 41' ο Μιλιτάο πέτυχε το 1-2 με κεφαλιά, μετά το κόρνερ του Ασένσιο.

Όμως, οι πρωταθλητές Ισπανίας δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα για αρκετή ώρα. Καθώς στο 44' ο Άλβαρο Γκαρσία ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2, καθώς του στρώθηκε η μπάλα μετά την κεφαλιά του Τρέχο και την κόντρα στα σώματα των αμυντικών. Η Ράγιο έμεινε χωρίς προπονητή στο 61' καθώς αποβλήθηκε ο προπονητής των γηπεδούχων, Άντονι Ιραόλα. Αλλά η ομάδα του έδωσε την απάντησή της. Ένα ακόμη γκολ ήρθε στο 67'. Με πέναλτι του Τρέχο έγινε το 3-2.

Η Βαγιεκάνο αμύνθηκε σωστά και κράτησε το 3-2 ως τη λήξη, φτάνοντας σε μια πολύτιμη νίκη. Υποχρεώνοντας, παράλληλα, την Ρεάλ στην πρώτη της φετινή ήττα.

Επιπλέον, με το αποτέλεσμα αυτό οι «merengues» είναι πλέον στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Στο -2 από την Μπαρτσελόνα που είναι στην κορυφή της La Liga με 34 βαθμούς, ενώ η Ρεάλ έχει 32 βαθμούς, αντίστοιχα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr