Ποδόσφαιρο

Παγκόσμιο Κύπελλο: Η Δανία ανακοίνωσε τους πρώτους 21 παίκτες [vid]

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022 - 00:35

Ο Κάσπερ Γιούλμαν ανακοίνωσε τα ονόματα των περισσότερων παικτών που θα ταξιδέψουν στο Κατάρ.

Παγκόσμιο Κύπελλο: Η Δανία ανακοίνωσε τους πρώτους 21 παίκτες [vid]

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες γίνεται η σέντρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Οι περισσότερες ομάδες έχουν ανακοινώσει τις αποστολές του. Το βράδυ της Δευτέρας ήταν η σειρά της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Δανίας να γνωστοποιήσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Κατάρ. Με τα 21 από τα 26 ονόματα να γίνονται γνωστά.

Με ένα εξαιρετικό βίντεο οι Δανοί γνωστοποίησαν τα ονόματα των παικτών που υπολογίζει ο Κάσπερ Γιούλμαν για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Μέσα σε αυτή συμπεριλαμβάνονται τα πιο μεγάλα ονόματα της ποδοσφαίρου της Δανίας. Μεταξύ αυτών ο γκολκίπερ Κάσπερ Σμάιχελ, ο επιθετικός Κάσπερ Ντόλμπεργκ και οι μέσοι Πιέρ Εμίλ Χόιμπιεργκ και Κρίστιαν Έρικσεν. Πάντως, μέχρι τα τέλη της εβδομάδας θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των πέντε παικτών που απομένουν για να συμπληρωθεί η 26άδα.

Αναλυτικά οι 21 παίκτες της εθνικής Δανίας

Tερματοφύλακες: Κάσπερ Σμάιχελ (Νις), Όλιβερ Κρίστενσεν (Χέρτα Βερολίνου)

Αμυντικοί: Ντάνιελ Βας (Μπρόντμπι), Ράσμους Κρίστενσεν (Λιντς), Γιόακιμ Mέλε (Αταλάντα), Στρίγκερ Λάρσεν (Τραμπζονσπόρ), Σίμον Κιάερ (Μίλαν), Αντρέας Κρίστενσεν (Μπαρτσελόνα), Γιόακιμ Άντερσεν (Κρίσταλ Πάλας), Βίκτορ Νέλσον (Γαλατασαράι)

Μέσοι: Τόμας Nτιλέινι (Σεβίλλη), Πιέρ Εμίλ Χόιμπιεργκ (Τότεναμ), Κρίστιαν Έρικσεν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ματίας Γένσεν (Μπρέντφορντ), Αντρέας Σκοβ Όλσεν (Κλαμπ Μπριζ), Μίκελ Ντάμσγκααρντ (Μπρένφορντ), Γιόνας Βιντ (Βόλφσμπουργκ), Γέσπερ Λίντσρεμ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης)

Επιθετικοί: Μάρτιν Mπρέιθγουεϊτ (Εσπανιόλ), Κάσπερ Ντόλμπεργκ (Σεβίλλη), Αντρέας Κορνέλιους (Κοπεγχάγη)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr