Ποδόσφαιρο

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Αποστολή με… εκπλήξεις στην Αυστραλία

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022 - 13:22

Ο τεχνικός των Socceroos, Γκρέιαμ Αρντολντ ανακοίνωσε τους 26 ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στα γήπεδα του Κατάρ, με τις επιλογές του να προκαλούν ήδη αντιδράσεις στην χώρα!

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Αποστολή με… εκπλήξεις στην Αυστραλία

Ο Άρνολντ ανακοίνωσε την αποστολή όπου απουσιάζει το όνομα του ηγετικού μέσου, Τομ Ρόγκιτς —που θεωρείται από πολλούς ως ο καλύτερος παίκτης της Αυστραλίας— ενώ αποκλείστηκε και ο έμπειρος τερματοφύλακας Λάνγκερακ που φέτος μετρά περισσότερα λεπτά συμμετοχής απο κάθε άλλο Αυστραλό τερματοφύλακα! Εκτός αποστολής έμεινε και ο βετεράνος σέντερ μπακ Trent Sainsbury, γαμπρός του Arnold και πρώην αρχηγός της ομάδας ενώ αντιθέτως κλήθηκαν οι Ροουλς και Σούταρ έχοντας μόλις επιστρέψει απο σοβαρούς τραυματισμούς. Στην αποστολή βρίσκεται και ο 18χρονος επιθετικός Γκαράνγκ Γκουγιόλ παρότι δεν έχει αγωνιστεί ούτε μια φορά βασικός στην καριέρα του στην Σέντραλ Κοστ Μάρινερς.

«Ήταν μια μοναδική και δύσκολη προκριματική σειρά και τώρα φτάνουμε στο Κατάρ με μια ενθουσιώδη ομάδα που θα κάνει ό,τι μπορεί για να κάνει την Αυστραλία περήφανη», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Η αποστολή της Αυστραλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο:

Τερματοφύλακες: Ράιαν (Κοπεγχάγη), Βούκοβιτς (Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς), Άντριου Ρέντμεϊν (Σίδνεϊ).
Αμυντικοί: Μπέχιτς (Νταντί Γ.), Ντέγκενεκ (Κολούμπους Κρου), Ράιτ (Σάντερλαντ), Κάρατσιτς (Μπρέσια), Σούταρ (Στόουκ), Άτκινσον, Ρόουλς (Χαρτς), Κινγκ (Οντένσε), Ντενγκ (Άλμπιρεξ Νιιγκάτα).
Μέσοι: Μούι (Σέλτικ), Ιρβάιν (Ζ. Πάουλι), Χρούστιτς (Βερόνα), Μακ Γκρι (Μίντλεσμπρο), Μπάκους (Σ. Μίρεν), Ντέβλιν (Χαρτς).
Επιθετικοί: Λέκι, ΜακΚλάρεν (Μέλμπουρν Σίτι), Μέιμπιλ (Κάδιθ), Ντιούκ (Οκαγιάμα), Μπόιλ (Χιμπέρνιαν), Γκούντγουιν (Αντελάιντ Γιουν.), Κάμινγκς, Κουόλ (Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr