Ποδόσφαιρο

Μουντιάλ 2022: H αποστολή της Βραζιλίας!

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022 - 15:33

O ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας της Βραζιλίας, Τίτε, ανακοίνωσε την τελική 26αδα που θα παραταχθεί στο προσεχές Μουντιάλ στα γήπεδα του Κατάρ...

Μουντιάλ 2022: H αποστολή της Βραζιλίας!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ανάμεσα στις επιλογές του 61χρονου τεχνικού είναι ο 40χρονος Ντάνι Άλβες.

Από την άλλη πλευρά ο Τίτε άφησε εκτός αποστολής τον επιθετικό της Λίβερπουλ, Ρομπέρτο Φιρμίνο αλλά και τον βασικό κεντρικό αμυντικό της Άρσεναλ, Γκάμπριελ Μαγκαλάες.

Ο Νεϊμάρ θα ηγηθεί της προσπάθειας της «σελεσάο» να κατακτήσει το 6ο Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας της και πρώτο μετά το 2002!

Η Βραζιλία έχει πάρει μέρος σε 22 Μουντιάλ και έχει κατακτήσει 5 τρόπαια (1958, 1962, 1970, 1994, 2002).

TΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Άλισον (Λίβερπουλ), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Γουεβέρτον (Παλμέιρας)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Ντανίλο (Γιουβέντους), Ντάνι Άλβες (Πούμας), Τιάγκο Σίλβα (Τσέλσι), Μαρκίνιος (Παρί), Έντερ Μιλιτάο (Ρεάλ), Μπρέμερ (Γιουβέντους), Άλεξ Σάντρο (Γιουβέντους), Άλεξ Τέλες (Σεβίλλη).

ΜΕΣΟΙ

Καζεμίρο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φαμπίνιο (Λίβερπουλ), Φρεντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπρούνο Γκιμαράες (Νιούκαστλ), Λούκας Πακετά (Γουέστ Χαμ), Έβερτον Ριμπέιρο (Φλαμένγκο).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Νεϊμάρ (Παρί), Βινίσιους (Ρεάλ), Ραφίνια (Μπαρτσελόνα), Άντονι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ροντρίγκο (Ρεάλ), Γκαμπριέλ Ζεζούς (Άρσεναλ), Ριτσάρλισον (Τότεναμ), Πέντρο (Φλαμένγκο), Γκαμπριέλ Μαρτινέλι (Άρσεναλ).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr