Ποδόσφαιρο

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Οριστικά χωρίς Κορόνα το Μεξικό

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022 - 20:15

Επιβεβαιώθηκε η απουσία του εξτρέμ της Σεβίλλης από την αποστολή της «Τρί» στα γήπεδα του Κατάρ.

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Οριστικά χωρίς Κορόνα το Μεξικό

Οριστικοποιήθηκε η απουσία του Χεσούς Μανουέλ Κορόνα από την αποστολή της εθνικής ομάδα του Μεξικό, για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ο εξτρέμ της Σεβίλλης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό στον αστράγαλο. Με τον Χεράρδο Μαρτίνο να τον αφήνει εκτός των κλήσεων για το πρώτο χειμερινό Παγκόσμιο Κύπελλο που αρχίζει στις 20 Νοεμβρίου.

0 29χρονος εξτρέμ τραυματίστηκε τον περασμένο Αύγουστο σε μια προπόνηση της Σεβίλλης. Με τον τραυματισμό να είναι αρκετά σοβαρός, όπως αποδείχθηκε. Μιας και μετά από τρεις μήνες παραμένει ακόμη σε κατάσταση μη ετοιμότητας. Κατά συνέπεια, ανήμπορος να βοηθήσει την αποστολή της «Τρι» στα γήπεδα του Κατάρ!

Η ανακοίνωση της Μεξικανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναφέρει πώς ο «Τεκατίτο», όπως είναι το παρατσούκλι του, δεν είναι στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή της χώρας του, για το τουρνουά στην χώρα της Μέσης Ανατολής. Οι συμπατριώτες του, ωστόσο, του εύχονται να γίνει καλά το ταχύτερο δυνατόν, ώστε να επιστρέψει δριμύτερος στην αγωνιστική δράση.

Ο Κορόνα είναι ένας από τους έμπειρους παίκτες για το Μεξικό. Μετρά πάνω από 70 συμμετοχές με την «Τρι», αλλά και διψήφιο αριθμό τερμάτων. Η Σεβίλλη τον απέκτησε τον περασμένο Ιανουάριο από την Πόρτο, αλλά φέτος δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει τους «ροχιμπλάνκος» της Ανδαλουσίας που δεν κάνουν καλή πορεία στη La Liga.

Να θυμίσουμε πώς το Μεξικό έχει κληρωθεί στον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης. Εκεί όπου έχει αντιπάλους την Αργεντινή, τη Σαουδική Αραβία και την Πολωνία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr