Ποδόσφαιρο

Ligue 1: Παρελθόν ο Ιρλ από τον πάγκο της Τρουά

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022 - 20:49

Ο 47χρονος προπονητής πλήρωσε την κακή φετινή πορεία της ESTAC που είναι στην 13η θέση με 14 βαθμούς σε ισάριθμα ματς.

Ligue 1: Παρελθόν ο Ιρλ από τον πάγκο της Τρουά

Με τον Κλοντ Ρομπέν προσωρινά στον πάγκο θα πορευτεί για το προσεχές διάστημα η Τρούα. Διότι η διοίκηση της ESTAC απέλυσε την Τρίτη τον Μπρούνο Ιρλ. Με τον 47χρονο προπονητή να «πληρώνει» το… μάρμαρο για την κακή πορεία της ομάδας του.

Διότι μετά από 14 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει μόλις 14 βαθμούς. Μια συγκομιδή που κατατάσσει την Τρουά στην 13 θέση της βαθμολογίας. Πολύ πιο χαμηλά από αυτό που είχε τεθεί ο στόχος για τη φετινή σεζόν. Η μεγάλη διακοπή λόγω Μουντιάλ επιτρέπει στη διοίκηση της Τρουά να βρει χωρίς πίεση χρόνου τον επόμενο προπονητή.

Σε ό,τι αφορά τον Ιρλ, κάθισε στον πάγκο της ESTAC τον περασμένο Ιανουάριου. Φέτος σε 14 αγωνιστικές είχε μόλις 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες. Με τον ίδιο να αναλαμβάνει απόλυτη την ευθύνη για την πορεία και να δέχεται την απόφαση της διοίκησης του γαλλικού συλλόγου. Πέρσι, ο Ιρλ μέτρησε 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 8 ήττες το διάστημα που ήταν στον πάγκο της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr