Ποδόσφαιρο

Bundesliga: Ασταμάτητη η Μπάγερν - Γκολάρα ο Μαυροπάνος [vids]

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022 - 23:40

Οι Βαυαροί συνέτριψαν 6-1 στο Μόναχο την Βέρντερ, πετυχαίνοντας 4 γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Γκολ νίκης του Έλληνα αμυντικού.

Bundesliga: Ασταμάτητη η Μπάγερν - Γκολάρα ο Μαυροπάνος [vids]

Μια εκπληκτική Μπάγερν έκανε «φύλλο και φτερό» την Βέρντερ στο Μόναχο. Στις αναμετρήσεις που άνοιξαν την αυλαία της 14ης αγωνιστικής, οι πρωταθλητές Γερμανίας πέταγαν «φωτιές» στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης. Πέτυχαν τέσσερα γκολ, ενώ είχαν και χαμένο πέναλτι. Γκολ με το… καλημέρα στο ματς από τον Μουσιάλα (6'). Όμως, ο Γιούνγκ στο 10' ισοφάρισε σε 1-1.

Εντούτοις, στο 17' κέρδισε πέναλτι η Μπάγερν. Αλλά ο Τσούπο-Μοτίνγκ δεν ευστόχησε από την «άσπρη βούλα»! Η αναγκαστική αλλαγή στο Σανέ, στο 21', που πήρε τη θέση του Μανέ άλλαξε το ματς. Κατά σειρά οι Γκνάμπρι (22' και 28') και Γκορέτσκα (26') μετέτρεψαν το ισόπαλο 1-1 σε 4-1 μέσα σε 6 λεπτά. Άλλα δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο με Γκνάμπρι (82') και Τελ (84') για το τελικό 4-1.

Τρίτη διαδοχική νίκη για την Βόλφσμπουργκ που συνεχώς ανεβαίνει. Επικράτησε 2-0 στην έδρα της, κόντρα στην Ντόρτμουντ. Με τα γκολ του Βαν ντε Φεν (6') και του Ενμέτσα (90'+2).

Τρίποντο και για την Μπόχουμ. Με βασικό τον Λαμπρόπουλο και τον Σταφυλίδη να μπαίνει αλλαγή, επικράτησε της Γκλάντμπαχ. Ο Άντβι-Αντζέι στο 9' και ο Χόφμαν στο 12' έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη. Ωστόσο μείωσε στο 62' ο Πλεά για το τελικό 2-1.

Ανάλογο σκορ και στο ματς Στουτγκάρδη-Χέρτα Βερολίνου. Η ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου πήρε βαθιά «ανάσα». Στο 3' ο Γκουιράσι άνοιξε το σκορ (1-0), αλλά ο Λουκεμπάκιο ισοφάρισε στο 19'. Ωστόσο, με γκολ του Μαυροπάνου στο 90'+8 η Στουτγκάρδη επικράτησε 2-1 και πήρε μια πολύ σπουδαία νίκη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr