Ποδόσφαιρο

Serie A: Η προέλαση των «παρτενοπέι» [vids]

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022 - 23:55

Στο +8 η Νάπολι από την δεύτερη Μίλαν μετά τη νίκη της και την ισοπαλία των «ροσονέρι» με την Κρεμονέζε.

Serie A: Η προέλαση των «παρτενοπέι» [vids]

Η εκπληκτική πορεία της Νάπολι στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα συνεχίστηκε και την 14 αγωνιστική. Ωστόσο, η ομάδα του Σπαλέτι έκανε μεγάλο βήμα για το Scudetto. Διότι οι «παρτενοπέι» συνέχισαν την αήττητη πορεία τους.

Την Τρίτη το βράδυ επικράτησαν 2-0 της Έμπολι στο «Diego Armando Maradona Stadium» και έφτασαν τις 12 νίκες σε 14 ματς, παραμένοντας αήττητοι. Όμως την ίδια ώρα η «λευκή» ισοπαλία της Μίλαν με την Κρεμονέζε, τους οδήγησε στο +8 (σ.σ.: 38 με 30 βαθμοί) από τους «ροσονέρι».

Στη Νάπολι, οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες από το πρώτο ημίχρονο. Αλλά τους έλλειψε το γκολ. Εντούτοις, κατάφερε να σκοράρουν τελικά στο 69' με το πέναλτι του Λοσάνο. Ο ίδιος στο 88' έδωσε την ασίστ, για να σημειώσει ο Ζιελίνσκι το τελικό 2-0.

Ισοπαλία 1-1 στο ματς της Σπέτσια με την Ουντινέζε. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε κακό «φεγγάρι» μιας και «τρέχουν» σερί με 6 ματς χωρίς νίκη (σ.σ.: πέντε ισοπαλίες). Η Σπέτσια άνοιξε το σκορ στο 33' με τον Ρέκα, αλλά ο Λόβριτς ισοφάρισε για την Ουντινέζε μετά από δέκα λεπτά (43') για το τελικό 1-1.

Η Μίλαν, από την άλλη, έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Κρεμονέζε. «Κλειστό» ματς με τους «ροσονέρι» να σημειώνουν γκολ στο 56' με τον Οριγκί, αλλά ο έλεγχος της φάσης από το VAR επιβεβαίωσε το οφσάιντ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr