Ποδόσφαιρο

La Liga: Η Μπαρτσελόνα τεράστια ανατροπή και +5 [vids]

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022 - 00:23

Αν και με 10 παίκτες από το 31' μετά την αποβολή του Λεβαντόφσκι, νίκησε 2-1 στο «El Sadar» και ξέφυγε της Ρεάλ.

La Liga: Η Μπαρτσελόνα τεράστια ανατροπή και +5 [vids]

Κάτι λιγότερο από ένας μήνας έχει περάσει από το ματς του «Santiago Bernabeu». Τότε όπου η Ρεάλ ήταν η νικήτρια στο πρώτο, φετινό clasico, με 3-1 κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Όμως από εκείνο το σημείο, οι «merengues» έχουν χάσει το ρυθμό τους, ενώ οι «blaugrana» κατακτούν τη μια νίκη μετά την άλλη. Πλέον, έχουν περάσει στην κορυφή της La Liga και, έστω και προσωρινά, είναι στο +5 από την ομάδα του Αντσελότι.

Στο «El Sadar» της Παμπλόνα, όμως, η ομάδα του Τσάβι πέτυχε ένα πολύ μεγάλο «διπλό». Σε ένα ματς που ξεκίνησε ιδανικά για την Οσασούνα, 1-0 στο 6' με τον Νταβίντ Γκαρσία. Και έγινε ακόμη πιο δύσκολο για την Μπαρτσελόνα στο 31' όταν αποβλήθηκε ο Λεβαντόφσκι με δεύτερη κίτρινη. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος οι Καταλανοί έστειλαν μήνυμα τίτλου. Ο Πέδρι στο 48' ισοφάρισε σε 1-1 και ο Ραφίνια στο 85', επτά λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, με κεφαλιά πέτυχε το 1-2 που ήταν ένα τεράστιο τρίποντο για τους Καταλανούς.

Νίκη και για την άλλη ομάδα από την περιοχή. Η Τζιρόνα επικράτησε 2-1 στην έδρα της Έλτσε με ανατροπή, επίσης. Στο 16' ο Λιρόλα πέτυχε το 1-0. Αλλά στο 39' ο Μαρτίν ισοφάρισε σε 1-1. Η καταλανική ομάδα πήρε τη νίκη χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Καστεγιάνος στο 66' για το τελικό 1-2.

Άνετο τρίποντο στο «San Mames» για την Μπιλμπάο. Η Αθλέτικ δεν συνάντησε προβλήματα κόντρα στην Βαγιαδολίδ και επικράτησε 3-0. Στο 18' ο Γκουρουθέτα άνοιξε το σκορ, ενώ ο ίδιος σημείωσε και το 2-0 στο 51'. Η ομάδα του Βαλβέρδε πέτυχε ένα ακόμη γκολ στο 78', με τον Βιβιάν, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr