Ποδόσφαιρο

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Σοκ με Mανέ σε Σενεγάλη!

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022 - 13:36

Ο σταρ της Λίβερπουλ και της Εθνικής Σενεγάλης τραυματίστηκε και χάνει το επερχόμενο Μουντιάλ σύμφωνα με τη L'Equipe.

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Σοκ με Mανέ σε Σενεγάλη!

Συναγερμός στην Εθνική Σενεγάλης καθώς ο Σαντιό Μανέ τραυματίστηκε στην χθεσινή (8/11) αναμέτρηση της Μπάγερν στην άνετη επικράτηση επι της Βέρντερ (6-1) και τέθηκε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου! Ο βοηθός προπονητή των Βαυρών, Ντίνο Τοπμέλερ άρχικά έριξε τους τόνους. «Ο Μανέ χτυπήθηκε στο πόδι του και αυτό του προκάλεσε πόνο στα νεύρα, αλλά δεν είναι σοβαρό. Η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν κινδυνεύει».

Η συνέχεια ήταν διαφορετική πάντως όπως αποκάλυψε η έγκυρη γαλλική εφημερίδα. Όπως αναφέρει το γαλλικό Μέσο, ο Σαντιό Μανέ έχει τραυματιστεί στον τένοντα και θα μείνει για αρκετές εβδομάδες εκτός «μάχης» λίγες ημέρες πριν ο προπονητής της Σενεγάλης, Αλιού Σισέ, ανακοινώσει την αποστολή για το Μουντιάλ 2022. Για τη Σενεγάλη, η έλλειψη του Μανέ αποτελεί τεράστια απώλεια. Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών των «Λιονταριών της Τεράγκα» και αποτελεί βέβαια το απόλυτο αστέρι της εθνικής ομάδας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr