Ποδόσφαιρο

Super League: Περίπατος της ΑΕΚ, διπλό του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022 - 22:03

Η ΑΕΚ νίκησε με όλη της την άνεση τον ΟΦΗ (3-0) στην "Αγιά-Σοφιά" και διατηρείται στην 2η θέση, ακολουθεί ο Ολυμπιακός που πέρασε από την έδρα του Λεβαδειακού (0-1).

Super League: Περίπατος της ΑΕΚ, διπλό του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά

Η Ένωση που παρουσιάστηκε με έξι αλλαγές στην ενδεκάδα της σε σχέση με το ματς στην Τρίπολη, «τελείωσε το παιχνίδι πριν καν αυτό αρχίσει. Με εύστοχο πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία και το γκολ του Γκατσίνοβις, οι «κιτρινόμαυροι» απλοποίησαν τα πράγματα, ενώ ο Μάνταλος στο 60' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και δέκα λεπτά αργότερα αποχώρησε με τραυματισμό.

Στη γεμάτη και πάλι OPAP Arena η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα παρά τις αλλαγές του Αργεντινού τεχνικού, μπήκε στο γήπεδο με το μαχαίρι στα δόντια και μόλις στο 6' κέρδισε πέναλτι με τον Άμραμπατ που εκτέλεσε εύστοχα ο Λιβάι Γκαρσία. Πέντε λεπτά αργότερα συρτή σέντρα του Μάνταλου, εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση από τον Γκατσίνοβιτς για το 2-0.

Ο ΟΦΗ μετά το 20' κέρδισε κάποια μέτρα, είχε μια δύο ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα με την ΑΕΚ να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και στο 2ο ημίχρονο με τον Μάνταλο να διαμορφώνει το 3-0 στο 60' μετά από ασίστ του Γκαρσία.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς (66' Αραούχο), Πινέδα (66' Γαλανόπουλος), Μάνταλος (70' Μαχαίρας), Άμραμπατ, Γκαρσία (87' Κοσίδης).

ΟΦΗ: Μανδάς, Λάρσον, Μπαλογιάννης, Βούρος, Διαμαντής (83' Πασαλίδης), Περέα (74' Στάικος), Μεγιάδο, Ντιουσέ (83' Νέιρα), Θοράρισον, Τζου (66' Ντίκο), Γκερέρο (66' Ντουρμισάι).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

Ο Λεβαδειακός έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό αλλά οι «ερυθρόλευκοι» με ένα γκολ του Ανδρούτσου στο 40ο λεπτό επέστρεψαν στις νίκες (1-0) μετά την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό και πλέον ετοιμάζονται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή στο Φάληρο, όπου θα κλείσει και ο πρώτος γύρος της Super League και θα υπάρξει η διακοπή λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.